ORDER
TICKETS
HERE

Het is zondagVanwege de Corona maatregelen, gesloten tot 9 februari

Welkom bij Kasteel Heeswijk

Officieel topmonument van Brabant

Prominent in het bosrijke Brabantse land schittert het monumentale Kasteel Heeswijk, het mooiste kasteel van Brabant. Het weerspiegelt bijna duizend jaar macht, trots en cultuur van de Brabantse elite. André baron van den Bogaerde van Terbrugge, destijds Gouverneur des Konings in Brabant, geeft het rond 1835 zijn huidige allure. Nu verwelkomen wij jong en oud binnen de kasteelmuren.

Kasteel Heeswijk bestaat bijna duizend jaar. De rijke geschiedenis van dit machtige monument kan beleefd worden in en rondom het kasteel.

Landgoed rondleiding

Het kasteel is een Brabantse Natuurpoort. Vanaf hier maak je mooie wandelingen door de bossen, de lanen en velden van het landgoed.

Wandel of fiets Bij de Barones langs voor koffie en choco to go! Tot 19 januari helaas gesloten

Bekijk onze agenda

Het kasteel heeft een rijke geschiedenis en staat midden in Landgoed Heeswijk. Waar vroeger vanuit kasteel geregeerd werd door baronnen en baronessen vindt u nu een eeuwen oud museum. Kom langs en klim in de torens of geniet van de kasteeltuin. Benieuwd naar wat er allemaal nog meer te zien is op het kasteel?

Winterprogramma Kasteel Heeswijk

Nieuwe parkeerplaats

Komt u Kasteel Heeswijk bezoeken? Volg de toeristische borden Kasteel Heeswijk naar de gratis parkeerplaats aan de N279. Een wandeling over de historische laan brengt u naar de hoofdingang van het kasteel.