Trouwen op hét kasteel van Brabant

Trouwen op hét kasteel van Brabant! Het is een droom die je waarmaakt op Kasteel Heeswijk. Dit Topmonument van Brabant is een geliefde plek om ja te zeggen!

zullen we samen geschiedenis schrijven?

Wie door de poort komt voelt direct de romantiek: zowel binnen als in de openlucht zijn er op het kasteel mooie plekken om elkaar het jawoord te geven.

De historische Wapenzaal wordt veel gebruikt. De intieme en stijlvolle Wapenzaal biedt plaats aan 60 huwelijksgasten. Bij mooi weer is de kasteeltuin een prachtige locatie.

Bruidsparen vanuit geheel Nederland kunnen op dit romantische kasteel het ja-woord uitspreken.

Voorafgaand aan de wettelijke huwelijksceremonie is er gelegenheid voor een bruidsreportage. Een gastvrouw van Kasteel Heeswijk begeleidt jullie tijdens de bruidsreportage en huwelijksceremonie.

Leveringsvoorwaarden

romantiek vereeuwigd

en ze zeiden ja ...

tarieven huwelijksceremonie*
wapenzaal

Maandag t/m donderdag 10.00 -17.00 uur

€ 600

Vrijdag tussen 10.00 – 17.00 uur

€ 700

Zaterdag tussen 10.00 – 17.00 uur

€ 700

Zon- of feestdag tussen 10.00 – 17.00 uur

€ 800

  

Meerprijs Tuinhuwelijk

€ 300

Beschikbaarheid en prijzen t/m 2024**Tarieven zijn excl. ambtenaar, legeskosten. Inclusief gastvrouw van het kasteel en fotoreportage.

Voor aanvullende informatie over de wettelijke huwelijksceremonie of het omzetten van een partnerregistratie, bekijk hier de site van de Gemeente Bernheze. *Tarieven inclusief zaalhuur, leges, Ambtenaar, kosten Gemeente Bernheze).

Ja wij willen meer informatie over trouwen op het kasteel!

Naam(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ
Voorkeurstijdstip
:
Hoe ziet jullie dag eruit?(Vereist)