Het is woensdagVanwege de Corona maatregelen, gesloten tot 9 februari
Omgeving

Het kasteel is een Brabantse Natuurpoort. Vanaf hier maak je mooie wandelingen en fietstochten door de bossen, de lanen en velden van het landgoed, doorsneden door de kronkelende Aa. Over de Aa vaart een fluisterboot naar de Kilsdonkse Molen, een unieke water/windmolen. In het dorp Heeswijk-Dinther vind je de museumboerderij en de eeuwenoude Abdij van Berne met zijn bierproeverij.

Ontdek Landgoed Heeswijk en het omliggende landschap met de interactieve routekaart

Stippel je route uit en bezoek de 4 Heerlijkheden van Heeswijk: Kasteel Heeswijk, Museumboerderij, Abdij van Berne of de Kilsdonkse Molen.

Natuurpoort Kasteel Heeswijk

Natuurpoort Kasteel Heeswijk
Ontdek de omgeving te voet of per fiets. De Natuurpoort biedt een gratis parkeerterrein en de gezellige horeca Bij de Barones.

Landgoed Heeswijk

Landgoed Heeswijk
Het landgoed bestaat uit een afwisseling van oud eerbiedwaardig loofbos, voormalig hakhout en akkers en weilanden, gelegen in het dal van de Aa

Fietscafé

Als fietscafé is Kasteel Heeswijk een perfecte start, stop of pauzeplek. Bij de Barones kun je tijdens een drankje of hapje je route uitstippelen.

Abdij van Berne

Deze abdij van de orde der Norbertijnen is de langst bestaande kloostergemeenschap van Nederland en kent vanaf 1134 een bewogen geschiedenis.

Kilsdonkse Molen

Kilsdonkse Molen
Deze dubbele molen werkt met zowel wind als water. Uniek in Nederland! Vaar met de Fluisterboot over de Aa naar het kasteel of vice versa

Museumboerderij

Museumboerderij Het Brabantse boerenleven is vastgelegd in de museumboerderij. Je komt terug in het leven van onze grootouders; in een ander tempo,