locatie met een verhaal

Op zoek naar een locatie met een verhaal? Of is de aanleiding om ‘naar buiten’ te gaan een inspirerende vergadering of brainstorm?

Elke ruimte biedt een bijzonder decor: een klassiek ingericht compacte vergaderruimte met een hoog plafond en oude elementen die zichtbaar aanwezig zijn, een prachtige rustieke vergaderruimte met houten vloeren, hoge raampartijen en authentieke balkenstructuur of een inspirerende vergaderruimte met prachtige landschapsfotografie. Voor grotere groepen zijn de keldergewelven onder het kasteel geschikt, met sfeervolle nisjes en hoeken voor bijv. 1 op 1 deelopdrachten.

INSPIREREN EN MOTIVEREN

De groene oase van rust op het landgoed en de 1000 jaar historie van het kasteel: de ideale combinatie voor inspirerende bijeenkomsten.

lunch break

Het team Bij de Barones zorgt voor de nodige portie energie tijdens vergaderingen, zakelijke bijenkomsten of andere evenementen. Een ‘stoor ons niet lunch’ of juist ontspannend op het terras met uitzicht op het kasteel of lunchtas tijdens een verfrissende wandeling: verse kasteelgemaakte ingrediënten ontbreken zeker niet.