mijn inzet wordt gewaardeerd

my castle is my home

Meer dan 100 vrijwilligers dragen dagelijks bij aan de instandhouding en openstelling van dit prachtige monument. Talent en professionele ervaring op vele gebieden is bij het kasteel zeer welkom. 

Het vrijwilligersteam is actief bij de ontvangst van bezoekers, tuinonderhoud, collectiebeheer, technisch werk, promotie en administratie. De vrijwilligers zijn een volwaardig onderdeel van de organisatie.  

Ter versterking van het team van vrijwilligers zoeken wij Gastvrije vrijwilligers:

  • Voor de ontvangst en de weg wijzen aan bezoekers in het museum zoeken wij enthousiaste gastvrouwen/-heren
  • Voor de kaartverkoop en verkoop van souvenirs in de museumwinkel:  gastvrije kassamedewerkers
  • Past het verzorgen van de collectie van het kasteel bij jou, bij het Collectieteam zijn extra handen welkom!
  • Het Team Terreinonderhoud verzorgt naast het onderhoud van het kasteel óók het prachtige groen in de tuin en lanen rondom het kasteel. Vrijwilligers met ervaring in groen- en terreinonderhoud leren we graag kennen!

we zijn een team

Als vrijwilliger van Kasteel Heeswijk maak je deel uit van een enthousiast team in diverse functies. We werken met een flexibel rooster waarbij je zelf je diensten kan inroosteren, zoals het jou het beste past (voor de continuïteit wordt een minimum aantal van gemiddeld één dienst (3 uur) per week gevraagd).

Je inzet wordt beloond met diverse gezellige en leerzame activiteiten voor alle vrijwilligers en medewerkers: “je hoort bij het kasteelteam.”

Kom je ons team versterken?

Naam(Vereist)
Graag ontvang ik meer informatie over vrijwilligerswerk als
In de overige teams hebben we momenteel geen vacatures