In lijn met het landelijke beleid met betrekking tot het coronavirus is kasteel Heeswijk gesloten t/m 31 mei 2020, bekijk hier onze openingstijden.
Bestel tickets

Bestel vooraf entreekaarten voor een bezoek aan het kasteel. Een entreebewijs geeft toegang tot het kasteel en de mogelijkheid op eigen gelegenheid het kasteel te ontdekken aan de hand van de audiotour ‘Kasteel Heeswijk spreekt!’ Of reserveer een van de rondleidingen: Kasteel rondleiding, Landgoed rondleiding of Kinder rondleiding, concerten of overige evenementen.

 

Hoe werkt het?

  • kies het aantal gewenste tickets en de juiste soort tickets in het venster hieronder en volg de stappen in het betaalsysteem;
  • na betaling kun je de tickets downloaden of de tickets in pdf-vorm naar je e-mailadres laten verzenden. Het kan enkele minuten duren voor je de tickets per email ontvangt. Geen mail ontvangen? Controleer of de betaling is afgeschreven en of de tickets niet per ongeluk in de spamfilter terecht zijn gekomen;
  • print de ticket(s) uit en neem deze mee op de dag van bezoek of download de tickets op je telefoon
  • Toegang met de museumkaart of Brabants Landschap pas? Dan is geen e-ticket nodig. Deze kaarten worden gescand bij de entreekassa (voor diverse rondleidingen is reserveren wel mogelijk met een van bovengenoemde passen, check altijd even het onderstaande menu). Tijdens evenementen met afwijkende tarieven kan het zijn dat de Museumkaart of Brabants Landschap pas niet geldig is, of niet geldig in de voorverkoop. Het menu van de online kaartverkoopmodule toont de geldige toegangstarieven.
  • Wil je reserveren voor rondleiding of koffieconcert met de Museumkaart of Brabants Landschap pas? Dan heb je wel een e-ticket nodig. Je kiest de gewenste, datum en juiste tarief en doorloopt verder het gehele menu. LET OP: de tickets zijn alleen geldig op vertoon aan de kassa van geldige Brabants Landschap pas en legitimatie en/of geldige Museumkaart (Museumkaart wordt altijd gescand). Zo niet, dan vervalt helaas het e-ticket en kan het kasteel tegen betaling alsnog bezocht worden.
  • Ben je met een groep van 10 personen of meer? Reserveer dan een privé rondleiding via het contactformulier.

leveringsvoorwaarden