De schat van 5 december!
Duik in de geschiedenis!

De spannendste en leukste tijd van het jaar is weer aangebroken en Sinterklaas heeft zijn weg naar zijn logeerkasteel weer gevonden. Er zijn dit jaar al enkele Pieten vooruitgesneld want het gonst van de geruchten op de stoomboot: er zou hier een Sinterklaasschat gevonden zijn!

Wat er precies zit in de Sinterklaasschat is aan jou om te ontdekken. Wat we wel kunnen delen is dat het tolt van de Sinterklaasherinneringen. Kom de speurplaat maar ophalen, help de Pieten en wandel mee van kamer naar kamer en kijk goed rond. 

Het tolt van de Sinterklaasherinneringen!

Een heuse tijdscapsule is boven de grond gekomen, en naast een briefje zaten er ook allerlei rare voorwerpen in. Een klein rechthoekig voorwerp met twee gaten erin bijvoorbeeld. De jongste Pieten snappen er niets van maar de oudere Pieten vinden het geweldig! Ontdek de Schat van 5 december met een speurtocht op doordeweekse dagen.

Éxtra feestelijk!

In het weekend maken we het nog gezelliger. Sint en de Pieten zijn dan aanwezig en nodigen je uit om het zelf te komen ervaren, kijk rond in de kamer vol herinneringen, dans mee op oude en nieuwe muziek, ontdek oud en nieuw speelgoed en smul mee van … je raadt het al: oud en nieuw snoepgoed. En zoals bij de traditie hoort: kom langs bij Sint en Piet voor een kleine surprise…

Agenda van Sinterklaas
Van 21 november t/m 3 december.

Van 21 november tot 3 december zijn we geopend voor een heus museumavontuur waar jong en oud dolgelukkig van worden. 

Op doordeweekse dagen zijn Sint en Piet er niet en gelden de reguliere entreetarieven van het kasteel. Voor het extra feestelijke weekend is het kindertarief €10 va 4 jr en volwassenen €15. In het online ticketmenu staan per datum de geldige tarieven.

Reserveer snel je kaartjes en maak je op voor een onvergetelijke ervaring. Gebruik al je zintuigen en duik de komende weken samen met je (klein)kinderen in de wereld van Sinterklaas.

Voor bedrijven
Duik in de sinterklaastraditie en trakteer je medewerkers en hun kinderen op een echte Sinterklaasbeleving: een bezoek aan hét logeerkasteel van Sinterklaas: Pssst … er is een schat gevonden! Een schat van een oud Sinterklaasfeest. De oude Pieten juichen en springen. Maar de jonge Pieten snapper niet. Met een speurplaat bezoeken jouw medewerkers en hun kinderen de kamer vol herinneringen, de pepernoten keuken en de logeerkamer van Sint. 

Meer weten? Klik op onderstaande button en maak een nieuwe Sinterklaastraditie voor jouw medewerkers!
Voor scholen
Surprise voor je leerlingen! Maak van deze Sinterklaasperiode een onvergetelijk avontuur voor jouw leerlingen! Stap in een wereld vol mysterie en erfgoededucatie terwijl jullie samen op zoek gaan naar een verborgen schat.
 
Ontvang een bijzondere uitnodiging van Sinterklaas om de schat te onderzoeken op het logeerkasteel. Hoewel Sint zelf niet aanwezig is, zwaaien de kasteelpoorten speciaal voor jullie open. Dit is jullie kans om een duik te nemen in de rijke geschiedenis van de Sinterklaastraditie, met verhalen en voorwerpen die de schat tot leven brengen.
21 november tot 3 december