Het is maandagSorry we zijn gesloten. open van dinsrdag t/m zondag 11 - 17 uur
Kinder rondleiding

Voor kinderen is het kasteel een echte ontdekking. Zoek de geheime trappen en gangen, beklim de toren, probeer een ridderhelm; zwaar hé? Doe mee met de kinder rondleiding op woensdagmiddag en je ontdekt alle geheimen … of toch niet?

 

Een speciale kinder rondleiding is iedere woensdagmiddag te reserveren om 15.00 uur. De kinder rondleiding duurt 1 uur en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Onder leiding van een kindergids ontdek je veel over het kasteel, Durf jij een echte ridderhelm te passen? Verkleed komen mag en beleef als echte ‘ridder’ of prinses het kasteel!

Boek je tickets voor de kinder rondleiding alvast online, dan kun je zeker mee! (Geen tickets meer beschikbaar? dan is de rondleiding al volgeboekt).

Voor de speurtochten* is reserveren niet nodig, deze zijn altijd beschikbaar! Dus ridders en prinsessen: een bezoek aan Kasteel Heeswijk is altijd een leuk avontuur! Entreebewijzen zijn ook te verkrijgen via bestel tickets.

*Tijdens schoolvakanties en/of feestdagen of evenementen kunnen speciale rondleidingen of speurtochten aangeboden worden, check vooraf even de pagina Nu en Binnenkort voor de actuele informatie.