Geopend van dinsdag t/m zondag
Fluisterboot de Watervlucht

Een fluisterboot verbindt het kasteel met de Kilsdonkse molen. De vaart over de Aa duurt een uur en ondertussen vertelt een gids over de rivier, de molen en het kasteel. Met 25 passagiers is de boot vol! Er zijn vaste opstaptijden, of reserveer de boot voor je eigen groepsvaart.

 

 

Varen met de fluisterboot van De Kilsdonkse Molen naar Kasteel Heeswijk of terug van 1 april tot en met 31 oktober. De fluisterboot vaart dagelijks ( 2 keer op en neer. De vaartijd is ruim één uur, waarbij een gids informatie geeft over De Kilsdonkse Molen, Kasteel Heeswijk en de historie van waterloop De Aa.

Vrije instap met schipper en gids op woensdag, zaterdag en op zondag, max. 25 personen. Vol is vol. Een enkele vaartocht € 7,- per persoon. (een retour € 14,- pp). Voor kinderen tot 12 jaar € 3,50 (retour € 7,-)  onder toezicht van een volwassene. Kaartverkoop in het bezoekerscentrum van De Kilsdonkse Molen.

Indien u een enkele vaartocht boekt, zijn er diverse mogelijkheden om terug te keren naar het beginpunt, meer info: www.kilsdonksemolen.nl

Aanvraag Fluisterboot