BEDRIJVEN

Sint op het Kasteel

Een 1-daags evenement waarbij bedrijven een gepersonaliseerd bezoek brengen aan Kasteel Heeswijk en een uniek kijkje achter de schermen krijgen op het kasteel van Sinterklaas. Het thema van dit jaar Een museum voor Sint verwondert en neemt je mee op een kunstzinnig avontuur. Beleef zowel vooraf als tijdens jullie bezoek aan Sint op het Kasteel de kleurrijke verhalen van Pietje met de Parel en lever een bijdrage aan het grootste Sinterklaascadeau ooit: een museum voor Sint.

Uiteraard is ook dit jaar de tour door het logeerkasteel van Sinterklaas een belangrijk onderdeel van jullie bezoek. Het geeft jullie de mogelijkheid om te ontdekken hoe Sint en de Pieten wonen en werken op Kasteel Heeswijk. In het logeerkasteel vinden jullie naast o.a. de slaapkamer van Sinterklaas en de Pepernotenkeuken ook het atelier van Pietje met de Parel.

Buiten de tour door het kasteel is er tijdens het bezoek een doorlopend programma waarin jullie zelf een bijdrage leveren aan het geheime cadeau: een museum voor Sinterklaas! De meeste schilderijlijsten zijn al gevuld maar met behulp van de kinderen en onder begeleiding van enkele Pieten zal ook de laatste lijst een prachtig kunstwerk krijgen.

Bedrijfsarrangement 2022

Het programma Een museum voor Sint verwondert en neemt je mee op een kunstzinnig avontuur. Pietje met de Parel vertelt de verhalen achter bekende Nederlandse kunstwerken terwijl Piekobello zich samen met de kinderen bezighoudt met het geheime cadeau: een museum voor Sinterklaas!

Voorpret & het kasteelbezoek

Zowel ouders als kinderen krijgen het gevoel dat ze persoonlijk zijn uitgenodigd in het Kasteel via een gepersonaliseerde bedrijfspagina op de website van Sint op het Kasteel. Hierop staan niet alleen vrolijke en educatieve activiteiten ter voorbereiding op het bezoek, maar ook een persoonlijk audiobericht voor de kinderen. Een voorbeeld hiervan vind je hier.

Op de dag van het bezoek wacht jullie een kleurrijk onthaal op de kasteelbrug. De Piet van Dienst verwacht jullie al en zal jullie vol enthousiasme ontvangen en de weg wijzen naar de voor jullie gereserveerde ruimte. De Pieten in het doorlopende programma zijn er ook speciaal voor jullie en begeleiden de activiteiten.

Het programma bestaat uit:

  • Ontvangst met ranja en kruidnoten
  • Kasteelbezoek met een Sinterklaasbeleving
  • Poffertjes versieren
  • Begeleiding door Pieten
  • Creatieve opdracht in de knutselhoek
  • Volwassenen worden ontvangen met koffie/thee en een gebak en bezoeken samen met de kinderen het kasteel.

Kosten

Voor iedereen vanaf 2 jaar geldt een prijs van €19,50 per persoon. Met een minimum van 15 gasten en een maximum van 60 personen. Boven de 60 personen kijken wij graag met u naar een programma op maat.

Werken jullie graag met een eigen Sint en Pieten? Dan ontvangen jullie vooraf een draaiboek met uitleg zodat ook zij op de hoogte zijn van de verhaallijn.

Uitbreidingen

Zoals vaker in het kasteel van Sinterklaas is ook hier niets te gek en veel mogelijk. Willen jullie een eigen Piet, passend bij jullie bedrijf zoals een dokter of social media expert? Maken jullie graag gebruik van een PietenPendel- dienst tussen de parkeerplaats en het kasteel zodat jullie niet hoeven lopen? Of een eigen winactie? 

Laten we het nog maar eens zeggen: in het kasteel van Sinterklaas is niets te gek. Schroom niet om te overleggen en ons jullie wensen voor te leggen, dan maken we er samen een Sinterklaasviering van om nooit te vergeten!

Wil jij meer informatie?

Reserveren en meer informatie

Voor reserveringen of meer informatie kun je ons het hele jaar door bereiken via:

reserveren@kasteelheeswijk.nl of (0413) 29 20 24.