Landgoed rondleiding met gids

Landgoed rondleiding met gids

Wandel samen met de gids langs de prachtige burcht, boerderijen die vroeger eigendom waren van de baron, de voormalige moestuin en kassen.

Landgoed rondleiding

Wandel je mee op zondagochtend met de gids over het landgoed? De landgoed rondleiding gaat langs de prachtige burcht, langs boerderijen die vroeger eigendom waren van de baron, toont de voormalige tuinen en kassen, de dienstwoningen en het herstelde landschap. De lanen, de meanderende Aa, Motteburcht De Heeskijk.

De gids vertelt over de bouwgeschiedenis van het kasteel, de historie van het landgoed, de lanen en de huidige beplanting.

De landgoed rondleiding over zowel verharde- als onverharde paden, duurt ongeveer 1,5 uur (3 kilometer). Het tarief is €6,00 voor alle deelnemers vanaf 4 jaar en €3,- p.p. voor beschermers van Brabants Landschap. Minimum aantal deelnemers is 2. 

Wanneer: zondagochtend 10.30 uur

Reserveren: de landgoedrondleiding is te reserveren via onderstaande button. (Op enkele zondagen is er, helaas, geen landgoedrondleiding te boeken, deze datum staat dan in rood aangegeven in het online ticketmenu.)

€ 6,00