De Schat van 5 december prikkelarm museumbezoek

21 november 2023 - 24 november 2023

De spannendste en leukste tijd van het jaar is weer aangebroken en Sinterklaas heeft zijn weg naar zijn logeerkasteel weer gevonden. Er zijn dit jaar al enkele Pieten vooruitgesneld want het gonst van de geruchten op de stoomboot: er zou hier een Sinterklaasschat gevonden zijn!

Een heuse tijdscapsule is boven de grond gekomen, en naast dit briefje zaten er ook allerlei rare voorwerpen in. Een klein rechthoekig voorwerp met twee gaten erin bijvoorbeeld. Bovenlangs loopt een lintje en het lijkt erop dat, als je een potlood in een van de gaten steekt en draait, het lint begint te bewegen…De jongste Pieten snappen er niets van.

De oude Pieten kunnen hun lol op met deze schat, maar de jonge Pieten zijn er stellig van overtuigd dat de muziek, het speelgoed, de verhalen en het lekkers uit deze tijd veel beter zijn. Wat vinden de bezoekers van het museum? 

Prikkelarm museumbezoek di - vrij

Gebruik al je zintuigen en neem de komende weken met je (klein)kinderen een duik in de Sinterklaastraditie. Prikkelarm museumbezoek op doordeweekse dagen aan Kasteel Heeswijk, leuk voor de allerkleinsten en wie het Sinterklaasfeest toch wel spannend vindt. Sint en Piet zijn er op doordeweekse dagen niet.  Breng een prikkelarm museumbezoek aan Kasteel Heeswijk, leuk voor de allerkleinsten en voor wie het Sinterklaasfeest toch wel spannend vindt. Bestel je tickets via onderstaande button. Eerst meer weten, klik hier

21 november 2023 - 24 november 2023

10 - 16 uur uur

€ De reguliere entreeprijzen zijn van toepassing. Zie het online ticketmenu