Dag van het Kasteel 2e Pinksterdag: De bijzondere verhalen van het personeel op het kasteel

29 mei 2023 - 29 mei 2023

Personeel op het Kasteel

Dag van het Kasteel 2e Pinksterdag: De bijzondere verhalen van het personeel op het kasteel

Een kasteel kon vroeger niet bestaan zonder zijn personeel.  Juist de verhalen van deze belangrijke personen zijn echter vaak door de geschiedenis heen verdwenen en vergeten. Kom langs en leer nu de bijzondere verhalen kennen!

De ‘Notoire Fanfare’

 Is het al begonnen? Vanuit alle gaten en hoeken komen ze tevoorschijn, de spelers van De Notoire Fanfare. Luisterrijk uitgedost in 13 feestelijke jasjes.

Wat stuurloos lijkt, krijgt richting wanneer La Padrona verschijnt. Dit is het begin van een unieke voorstelling. Prachtige melodieën van over de hele wereld mengen zich met ludiek spel. Muzikaal en theatraal smelten moeiteloos samen. Met humor, ontroering, dans, opzwepende klanken en zelfs een goocheltruc neemt De Notoire Fanfare haar publiek mee in een onvergetelijke ervaring om 11.00, 12.30, 14.00

Voor kids:

Leuke speurtochten voor kids:

Tot 8 jaar: Betrapt! Ik ben Pieter Poortwachter, ik bewaak het kasteel. Volg de route, zoek de geheime gangen en trappen maar let op dat je door mij niet wordt …. betrapt!

Vanaf 8 jaar: ontdek de geheime gangen, deurtjes, luikjes en trappen die door het personeel van het kasteel vroeger gebruikt werden. 1 trap is verdwenen… Kun jij raden waar?

Speurtochten zijn voor 1 euro verkrijgbaar aan de kassa (excl. entreeprijs 7 euro)

Betrapt!

29 mei 2023 - 29 mei 2023

10 - 17 uur uur