Tevreden bezoekers, Daar gaat het ons om.

Gemiddeld beoordeeld met een 4.5 / 5

Mooie omgeving en leuke educatieve wandeling gemaakt door het kasteel. Aardige mensen overal.

Geschreven door

Marieke de Groot

Schitterend kasteel, 1 van de 4 topmonumenten van Brabant, compleet ingericht. Geeft een duidelijk beeld van het leven destijds. Mooi bijgebouw met drinkgelegenheid.

Geschreven door

Ton van den Nieuwenhuizen

Ondanks het druilerige weer, was het leuk om het kasteel te bezoeken. We hebben dit gedaan aan de hand van een audiotour. Fijn in je eigen tempo. Daarna genoten van een heerlijke lunch in brasserie De Barones. Ik kan me niet herinneren ooit ergens zo snel bediend te zijn.

Geschreven door

Jose Vorstenbosch

Kasteel Heeswijk is een schitterend kasteel. Zeker met deze wintermaanden is het prachtig om te zien. Er lopen vanuit hier diverse mooie wandelroutes en bij terugkomst kan je in het restaurant genieten van bv een lekker erwtensoepje met roggebrood.

Geschreven door

CP

Super mooi gerestaureerd kasteel. Zeker de moeite waard om een ticket te kopen en het kasteel ook van binnen te bekijken. Bij het naastgelegen terras kun je prima lunchen.

Geschreven door

Jos Nellen

Je kijkt je ogen uit bij dit schitterende kasteel! In deze mooie omgeving, let op de bouwstijl waarin zovele kantelen, torentjes, hoekjes en nog meer te bewonderen zijn! Hier kom je even uit de dagelijkse hectiek en ga je terug in de tijd!

Geschreven door

Brigitte van den Broek