Are you coming to work at the Baroness?

Werken bij de barones

Al eeuwenlang ontvangt het kasteel zijn gasten met alle égards. Vroeger ging dat er heel wat statischer een toe dan nu, met een hele waslijst aan beleefdheidsetiquetten. Tegenwoordig hoef je bij ons op het kasteel geen buiging meer te maken naar de gastvrouw of -heer. Al mag dat natuurlijk wel!

Wie Kasteel Heeswijk bezoekt voor een rondleiding of om op eigen houtje rond te kijken, is altijd een welkome gast. En gasten nodigen wij graag uit bij de Barones. Niet een echte, van vlees en bloed. De laatste barones is hier al een hele tijd niet meer woonachtig. Nee, met onze Barones bedoelen we het koetshuis, naast het kasteel. Dit is dé plek voor bezoekers van het kasteel en landgoed om te genieten van koffie, lunch of drankje in een prachtige historische omgeving! Het mooiste is: je hebt er geen entreeticket voor nodig en kunt dus zo binnenlopen.

Het goede leven

Dat het leven goed is in het Brabantse land, wordt hier meteen duidelijk. Bij de Barones wordt iedere gast een levensgenieter, of je nu voor koffie, lunch, drankje of Brabantse lekkernij komt. Geniet van koffie met luxe gebak, een uitgebreide lunch met op het kasteel gemaakte ingrediënten of van een verkoelend drankje van de bier- en wijnkaart. Koetshuis de Barones is een prachtige plek om te vertoeven! 

UNieke werkplek

Vooral is dit een unieke kans voor diegene die altijd al op een kasteel willen werken. Die lekkere drankjes en gerechten serveren tenslotte niet zichzelf. Daarom zoeken wij een spontane en enthousiaste collega!  Ervaring in de horeca is fijn, maar geen absolute vereiste. Enthousiasme en leergierigheid vinden wij belangrijker. Je bent flexibel inzetbaar en vindt het geen probleem om ook in de weekenden te werken.

Ga voor passie in de horeca

Heb jij passie voor de horeca? Ben je parttime beschikbaar en wil je werken in een bijzondere, sfeervolle omgeving? Dan verwelkomen wij jou graag als onze nieuwe collega. 

Een grote plus van werken Bij de Barones hoef je niet in de avonden te werken én heb je maar één werkdag in het weekend. 

Meld je aan via horeca@kasteelheeswijk.nl of solliciteer direct via deze website.