Trouwen bij Kasteel Heeswijk

Het jawoord geven op een van de mooiste trouwlocaties van Nederland, dat wil je toch? Voor heel veel bruidsparen is het vinden van de perfecte trouwlocatie een belangrijk onderdeel van de bruiloftsplanning. We maken het je graag een stukje makkelijker. Ons historische Kasteel Heeswijk, gelegen in Noord-Brabant, biedt jullie een romantische sfeer en een prachtige ambiance voor jullie sprookjesceremonie. Kom alvast helemaal in de stemming door het lezen van deze blog.

Laat je verwonderen door Landgoed Heeswijk

Wanneer je een stap binnen ons landgoed zet ervaar je meteen de romantiek en voelt het alsof je letterlijk een sprookjeswereld binnenwandelt. En dan heb je de binnenkant van het kasteel nog niet eens gezien. Het kasteel ligt al bijna duizend jaar prominent in het beekdal van de Aa nabij Den Bosch als indrukwekkend middelpunt van Landgoed Heeswijk. Of het nu gaat om de ceremonie, een toost na afloop of een fotoshoot, Kasteel Heeswijk is de juiste keuze voor bruidsparen die op zoek zijn naar een onvergetelijk avontuur op een sprookjesachtige locatie.

Verschillende zalen

Zowel binnen als buiten, en bij alle weersomstandigheden is het kasteel een rijk en stijlvol decor voor jouw ceremonie. De zalen in het kasteel zijn prachtig gedecoreerd met kroonluchters en authentieke details waardoor het een onvergetelijke sfeer creëert. Kasteel Heeswijk biedt voldoende ruimte en flexibiliteit om aan jouw wensen te voldoen.

Wapenzaal
De historische Wapenzaal is een unieke ruimte die veel gebruikt wordt. Het is voorzien van een sfeervolle en historische inrichting en erker met uitzicht op het landgoed. Deze intieme zaal biedt plaats voor 60 gasten.

Kasteeltuin
Bij lekker weer is de kasteeltuin bij uitstek perfect om het jawoord aan elkaar te geven. Deze tuin biedt bezoekers een prachtig uitzicht op het kasteel en de ommuurde tuin geeft het geheel een intiem karakter.

Keldergewelven
In de Keldergewelven kun je jouw gasten verwelkomen voor een toost. Een sfeervolle en historische zaal ook voor ongeveer 60 gasten. Deze zaal bevindt zich daadwerkelijk in de keldergewelven van het kasteel ook wel het oudste gedeelte van het kasteel, wat het een nog uniekere beleving maakt.

Wil je de sfeer van het kasteel in het echt ervaren? Dat kan! Vraag hier een rondleiding aan of kom gerust zelf een kijkje nemen.

Vereeuwig de dag van je leven

De mooiste momenten wil je natuurlijk vereeuwigen. Het kasteel is de ideale locatie voor een prachtige fotoshoot. Een bruidsreportage bestaat uit het fotograferen op de binnenpleinen, in de kasteeltuin, de Wapenzaal, de IJzertoren en de lanen rondom het kasteel. Samen met de fotograaf zorgen wij dat jij de mooiste foto’s krijgt zodat je voor altijd de herinneringen aan deze bijzondere dag kan koesteren. Lees hier meer over de fotoreportage.

Kasteel Heeswijk is een perfecte ceremonie locatie voor bruidsparen die op zoek zijn naar een romantische en historische omgeving. Met de prachtige tuinen, charmante zalen en onvergetelijke sfeer, is het kasteel een ideale plek. Kom gerust een keer de sfeer proeven, maak hier een afspraak en laat je bewonderen door de prachtige omgeving en het kasteel.

TAGS

DEEL DIT ARTIKEL