Zaalverhuur bij het kasteel

Comfortabel en efficiënt vergaderen? Dat kan in één van onze vijf comfortabele zalen binnen het eeuwenoude kasteel. Wij zorgen voor de koffie – en nog veel meer!

Wie op zoek is naar een bijzondere vergaderlocatie voor een meeting of event, heeft aan Kasteel Heeswijk een hele goede. Door onze centrale ligging zijn wij namelijk dé perfecte locatie voor elk event, vergadering of congres. Naast keuze uit verschillende historische vergaderlocaties binnen ons kasteel bieden we ook nog eens een ruime keus in vergaderarrangementen. 

Kies je ruimte

Ontvang je gasten in stijl en geef je gelegenheid de allure die erbij past. Met keuze uit zes beschikbare ruimtes zit er altijd een passende locatie bij. Zo zijn er verschillende stijlvolle kamers beschikbaar, geschikt voor max 15, max 20 of max 60 personen. Of kies de Wapenzaal, een historische zaal die zich bij uitstek leent voor presentaties, lezingen, concerten en ceremonies. Tot slot kun je terecht in de Grote zaal Keldergewelven, die zeer geschikt is voor grotere bijeenkomsten zoals (product) presentaties, recepties en congres.

Volop keus in arrangementen

Haal het maximale uit je bijeenkomst met onze verschillende arrangementen. Het kasteel beschikt uiteraard over uitstekende wifi en is ingericht voor het verzorgen van een succesvolle en zorgeloze vergadering, boardmeeting, inspiratiesessie of workshop. De arrangementen bestaan uiteraard uit koffie en thee, fruit, pennen en notitieblokjes, en kunnen tevens voorzien worden van buffetten vol streeklekkernijen tot een borreluurtje.

Ons kasteel is gelegen aan de N279, die aansluit op de A2 bij ‘s-Hertogenbosch. We beschikken over 100 gratis parkeerplekken en bieden je gasten graag een kijkje in het kasteelmuseum.

TAGS

DEEL DIT ARTIKEL