Zondag 15 april. Landelijke TOP Trouwlocatie Route

Trouwfotograaf Kasteel Heeswijk

Romantisch Kasteel Heeswijk

Kasteel Heeswijk, een romantische Top-Trouwlocatie, misschien wel de mooiste

Op zondag 15 april staan de deuren van een groot aantal Toptrouwlocaties weer open voor bruidsparen in spé die zich vrijblijvend willen oriënteren en kennis willen maken. Als je jezelf van te voren aanmeldt via de website van de Open Top-Trouwlocatie Route (klik hier), maak je ook nog een kans op mooie prijzen. Maar voel je vooral onze gast!

Kasteel Heeswijk is één van de locaties waar je de sfeer kunt proeven van één van de mooiste en romantische Top Trouwlocaties in Nederland.

Neem de tijd voor een goede afweging

Open Toptrouwlocatie Route 3

Schitterende fotolocatie

Kijk gerust eens rond op deze site van Kasteel Heeswijk, dan heb je al een aardig beeld van wat we jullie kunnen bieden. Van plechtigheid, fotosessie, receptie, diner en feest tot in de late uurtjes. Een echt bezoek aan ons kasteel spreekt nog meer tot de verbeelding. En ook wel goed om te weten: Kasteel Heeswijk Horeca heeft de prestigieuze ZIWA Wedding Award gewonnen. Klik hier voor meer info daarover.

Kun je op zondag 15 april niet komen, maak dan gerust met ons een afspraak voor een andere dag. Mail naar info@kasteelheeswijk.nl of bel naar 0413-292352.

Tip 1. Kijk en vergelijk

Op deze zondag zijn alle Toptrouwlocaties ingericht in de bruiloftstijl. Je kunt dan heel goed kijken, de sfeer proeven en vergelijken. Het is goed ook met de ervaringsdeskundigen te praten over jullie specifieke wensen.

Open Toptrouwlocatie Route 4

Van plechtigheid tot feest.

Tip 2. Goed om te weten

Als je je nu inschrijft voor een locatiebezoek via de website van de Open Top Trouwlocatie Route, ontvang je een Rituals Cadeaupakket als je een definitieve locatiekeuze hebt gemaakt en je hebt dan bovendien een kans dat de organisatie achter de Open Trouwlocatie Route jullie bruiloft voor hun rekening neemt (max. € 10.000,–). Lees meer…

Uiteraard verwelkomen we je graag op Kasteel Heeswijk! Een bezoek verplicht tot niets, het is geheel vrijblijvend.


No Replies to "Zondag 15 april. Landelijke TOP Trouwlocatie Route"


    Got something to say?

    Some html is OK

    19 + 12 =

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.