Inspirerend vergaderen

De roep om creatieve ideeën, innoverende producten en onderscheidende diensten wordt met de dag groter. Dit vraagt om ‘anders denken’, ‘andere ideeën’ en ‘anders communiceren’.

Onderscheidend anders

Sfeer en locatie hebben een grote invloed op de effectiviteit van een vergadering. Creatieve ideeën komen beter tot stand in een inspirerende en ‘anders dan andere’ vergaderomgeving. Kies daarom eens voor Kasteel Heeswijk als vergaderlocatie. Deze bijzondere en authentieke buitenplaats beschikt over verschillende zalen die afzonderlijk, maar meestal tegelijk worden gehuurd voor inspirerende meetings en deelsessies. Aangrenzend ligt een schitterende kasteeltuin en direct buiten het kasteel de ongerepte natuur.

Over ons Koetshuis

Het Koetshuis van Kasteel Heeswijk is gebouwd in het midden van de 16de eeuw. De locatie is later lange tijd in gebruik geweest als woonhuis van de laatste adellijke bewoners van het kasteel. Na een ingrijpende verbouwing in 2005 heeft Het Koetshuis een zakelijke bestemming gekregen. Kasteel Heeswijk is aangesloten op het glasvezelnetwerk voor supersnel internet. Onze gasten kunnen via onze wifi hiervan gebruik maken. Klik hier als je de verschillende ruimtes wilt bekijken.
Onze ruimtes

Wat je van ons mag verwachten

Het Koetshuis is geen vergaderfabriek, maar een unieke, kleinschalige locatie met een maximale vergadercapaciteit tot 50 personen. Volledig geoutilleerd, inclusief catering. Maak gerust een vrijblijvende afspraak om zelf te ervaren wat Kasteel Heeswijk met je doet. Telefonisch: 0413-292352, via e-mail: info@kasteelheeswijk.nl
Bekijk de tarieven

Overnachten in de nabije omgeving

Overnachten is in Kasteel Heeswijk niet mogelijk maar in de directe landelijke omgeving van het kasteel zijn verschillende goed geoutilleerde hotels gelegen. We adviseren je graag.