Jezelf ontwikkelen doe je samen

De deskundigheid van personeel is een belangrijke asset voor elke onderneming en instelling. Om trainingen en bijscholingen effectief te laten verlopen, zijn trainers en beleidsmakers steeds weer op zoek naar inspirerende omgevingen . De inspirerende, zakelijke en tegelijkertijd ook enigszins huiselijke sfeer van Kasteel Heeswijk is de perfecte ambiance om trainingen op maat te verzorgen.

Tot de verbeelding sprekend

De rijke geschiedenis van Kasteel Heeswijk is een tot de verbeelding sprekende kwaliteit. Al eeuwen lang worden binnen de muren van het kasteel plannen bedacht die invloed hadden en hebben op ons dagelijkse leven. De rol van André baron van den Bogaerde als gouverneur van de Koning in onze provincie is daarvan een goed voorbeeld. Een inspirerende training op deze mooie locatie zal cursisten een extra drive geven om de dagelijkse zaken met nieuwe inzichten en motivatie aan te pakken.

Onderscheidend anders

Sfeer en locatie hebben een grote invloed op de effectiviteit van een vergadering en creatieve ideeën komen er beter tot stand. Kies daarom eens voor Kasteel Heeswijk als trainingslocatie. Deze bijzondere en authentieke buitenplaats beschikt niet alleen over verschillende zalen die afzonderlijk of tegelijk worden gehuurd voor deelsessies, maar ook over een schitterende kasteeltuin en direct buiten het kasteel de ongerepte natuur die direct in een trainingsprogramma kunnen worden betrokken.

Over ons Koetshuis

Het Koetshuis van Kasteel Heeswijk is gebouwd in het midden van de 16de eeuw. De locatie is later lange tijd in gebruik geweest als woonhuis van de laatste adellijke bewoners van het kasteel. Na een ingrijpende verbouwing in 2005 heeft Het Koetshuis een zakelijke bestemming gekregen. Klik hier als je de verschillende ruimtes wilt bekijken.

Wat je van ons mag verwachten

Een unieke, kleinschalige locatie met een maximale vergadercapaciteit van 30 personen. Volledig geoutilleerd, inclusief catering. Maak gerust een vrijblijvende afspraak om zelf te ervaren wat Kasteel Heeswijk met je doet.
Bekijk de arrangementen

Overnachten in de nabije omgeving

Overnachten is in Kasteel Heeswijk niet mogelijk maar in de directe landelijke omgeving van het kasteel zijn verschillende goed geoutilleerde hotels gelegen. We adviseren je graag.

Direct informeren

[contact-form-7 id=”1219″ title=”Trouwen”]