Presenteren in een indrukwekkende ambiance

De romantische magie van Kasteel Heeswijk is het decor waartegen menige productpresentatie plaatsvindt. Het is de associatie met waarden als duurzaamheid, kracht, klasse en welstand die ondernemers zoeken om hun producten aan hun doelgroepen te presenteren.

Associaties

Kasteel Heeswijk spreekt tot de verbeelding. Het majestueus ogende gebouw waarin vele belangrijke Brabantse families hebben gewoond is tegenwoordig het Topmonument dat ondernemers inspireert voor fotografie, shows en demonstraties. De mystiek van het oude gloort in de setting van het hedendaagse. Een beter contrast is bijna niet denkbaar.

Onderscheidende meerwaarde

Naast het gevoel dat het kasteel en haar ruimtes oproept, is het de wijze waarop presentaties worden gefaciliteerd. Wij kennen als geen ander de behoefte van exposanten en de randvoorwaarden om van een productpresentatie een echte topshow te maken. Onze ruimtes variëren in grootte en zijn afzonderlijk of in combinatie inzetbaar voor grote en kleine shows en presentaties. Binnen de muren hebben we 1000 m2 vloeroppervlak beschikbaar en op onze terrassen nog eens 500 m2. Buiten de muren zijn de mogelijkheden ‘onbegrensd’.

Wat je van ons mag verwachten

Naast de inspirerende locatie, authentieke ruimtes en state-of-the-art faciliteiten mag je van ons catering op maat verwachten. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om eens te ‘brainen’ over hoe we onze services naadloos kunnen laten aansluiten op de behoeften bij een presentatie of show. En ervaar tegelijk wat Kasteel Heeswijk met je doet.

Bekijk de tarieven

Overnachten in de nabije omgeving

Overnachten is in Kasteel Heeswijk niet mogelijk maar in de directe landelijke omgeving van het kasteel zijn verschillende goed geoutilleerde hotels gelegen. We adviseren je graag.

Direct informeren

[contact-form-7 id=”1219″ title=”Trouwen”]