Congressen die blijven hangen

Wie aan een congres denkt, heeft vaak een grootschalig beeld in gedachten. Grootschaligheid is echter niet per definitie het kenmerk van een congres. Centraal staat altijd een thema. Kasteel Heeswijk richt zich op kleinschalige congressen, al dan niet in combinatie met productpresentaties.

Plenaire vergaderingen en deelsessies

Kasteel Heeswijk heeft verschillende ruimtes beschikbaar voor plenaire vergaderingen en deelsessies. Voor de plenaire zittingen zijn onze Wapenzaal (ca. 50 mensen) en onze keldergewelven (ca. 80 mensen) geschikt. Daarnaast hebben we nog een vijftal kleinere ruimtes voor deelsessies beschikbaar variërend in ruimte voor 10 tot 30 mensen. Alle ruimtes zijn voorzien van WiFi, audio en projectiemogelijkheid.

Productpresentaties

Afhankelijk van de omvang wordt congresruimte uitgebreid met buitententen voor presentaties en catering. Op het binnenterrein is ca. 500 m2 expositieruimte beschikbaar. Buiten de kasteelmuren zijn de mogelijkheden ‘onbegrensd’.

Wat je van ons mag verwachten

Naast de inspirerende locatie, authentieke ruimtes en state-of-the-art faciliteiten mag je van ons catering op maat verwachten. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om eens te ‘brainen’ over hoe we onze services naadloos kunnen laten aansluiten op het thema van een congres. En zie tegelijk wat Kasteel Heeswijk met je doet.

Bekijk de tarieven

Overnachten in de nabije omgeving

Overnachten is in Kasteel Heeswijk niet mogelijk maar in de directe landelijke omgeving van het kasteel zijn verschillende goed geoutilleerde hotels gelegen. We adviseren je graag.

Direct informeren

[contact-form-7 id=”1219″ title=”Trouwen”]