Borrelen op stand

Voor elke gelegenheid waarbij je het glas wilt heffen, biedt Kasteel Heeswijk een perfecte ambiance. Het is een uitgelezen plaats waar je niet alleen bijna 1000 jaar cultuur bemerkt, maar waar vooral ook de tijdgeest van de laatste adellijke familie aanwezig is. Tegen dit decor krijgt elke borrel en elke receptie een andere waarde.

Prosit!

De één borrelt spontaan, de ander maakt liever een afspraak. In Kasteel Heeswijk kan het allebei. In onze Brasserie kun je terecht voor het bekende hapje en drankje van de kleine kaart. Voor een borrel in onze keldergewelven kun je beter reserveren. Dan zorgen we ervoor dat borrelen een echt feest wordt en afgestemd is op jouw specifieke wensen. Voorafgaand aan een diner, bedrijfsfeest, jubileum of een verjaardag. Er is altijd wel een motief.

Wat je van ons mag verwachten

Naast de inspirerende locatie en authentieke ruimtes mag je van ons topcatering verwachten. Op maat als je dat wilt. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Al is het maar om eens te ‘brainen’ over hoe we onze services naadloos kunnen laten aansluiten op jouw behoeften als je het glas wilt heffen. En ervaar tegelijk wat Kasteel Heeswijk met je doet.

Bekijk de tarieven

Direct informeren

[contact-form-7 id=”1219″ title=”Trouwen”]