Raak geïnspireerd

De eerste bewoners bedachten al plannen voor de toekomst. En zo is het altijd gebleven. Kasteel Heeswijk blijkt telkens weer een inspirerende voedingsbodem voor nieuwe inzichten en prestaties.

Snel naar...

inspirerend-vergaderen

Inspirerend vergaderen

Evenementen

Haal het maximale uit een event

Ruimtes van 5 tot 250 personen

Ruimtes van 8 tot 80 personen

Unieke meerwaarde

Unieke meerwaarde

Blok-zakelijk-arrangement

Prettig geregeld

Unieke vergader- en trainingsfaciliteiten

Het markante Koetshuis leent zich met verschillende kamers, elk met een geheel eigen ambiance en aankleding, uitstekend voor bijeenkomsten met groepen van 8 tot 50 personen. In combinatie met de Wapenzaal, de Ridderzaal of de Portrettenzaal in het kasteel, kan de groepsgrootte tot 80 personen worden uitgebreid. Vraag ons gerust naar onze ervaringen. We denken graag met u mee. Klik op het bovenstaande plaatje 'Ruimtes' voor meer info.

Authentiek met hedendaagse gemakken

De ruimtes zijn voorzien van intercom, geluidsinstallatie, internetaansluiting en eventuele andere gewenste vergaderapparatuur. 'Brasserie Het Koetshuis' is in gebruik als stijlvolle en eigentijdse horecagelegenheid, van waaruit ook de catering op de locatie wordt verzorgd. In de keldergewelven van het kasteel hebben we onze topkeuken ondergebracht. De jarenlange traditie van culinaire hoogtepunten, een uitgebreide wijncollectie en oprechte gastvrijheid zijn een gegarandeerde meerwaarde bij een vergaderarrangement.

Lunchen en brainstormen of andersom

U kunt in Brasserie Het Koetshuis uitstekend lunchen. Met uw zakenpartners, uw klanten of uw personeel. Privacy gewenst? Geen probleem. We serveren graag in een van de prachtige kamers van het Koetshuis, waar u voorafgaand of aansluitend aan de lunch ook uw vergadering, teamsessie, brainstorm of andere zakelijke bijeenkomst kunt beleggen.