Veel activiteiten voor kinderen in de voorjaarsvakantie

  • Kroontje maken

Extra openstelling van het kasteel op: maandag 23 april, vrijdag 27 april en maandag 30 april.

Prinsessenspeurtocht

Van maandag 23 april t/m zondag 13 mei worden in het kasteel verschillende activiteiten voor kinderen georganiseerd. Zo kun je een echte prinsessenspeurtocht volgen (starttijd wanneer het jou het beste past). Tijdens deze speurtocht versier je je eigen kroon met de mooiste juwelen! Er zijn in deze periode ook speciale kinderrondleidingen in het kasteel t/m donderdag 3 mei op de openingsdagen, telkens om 15:00 uur. Vraag ernaar in de Museumwinkel.

Relatie met ons koningshuis

De band tussen de bewoners van Kasteel Heeswijk en het Koninklijk Huis is groot. Generaties baronnen en baronessen hadden functies die hen verbonden met de Koningen en Koninginnen van Nederland. De laatste barones was hofdame bij Koningin Wilhelmina, en was bruidsmeisje van prinses Juliana. Van maandag 23 april t/m zondag 6 mei wordt extra aandacht besteed aan deze bijzondere band.

Concertagenda

Elke zondag staat er een koffieconcert op de agenda. Het aanbod is heel divers en omvat vele stijlen en perioden ‘klassiek’. Raadpleeg de agenda voor de actuele programmainformatie.

Verse koffie en meer in de Brasserie

Een kopje koffie voorafgaand aan een bezoek aan het kasteel of erna, altijd lekker. U kunt ook kiezen voor een lekkere lunch of een biertje van de tap op ons terras. Ook heerlijk na een wandeling over het landgoed. Bekijk onze ‘Kleine Kaart’ voor de lekkernijen die we u kunnen serveren. Wat ons betreft: kom en geniet. De Brasserie is vrij toegankelijk.
En voor de kids: er is een keur aan ijs in onze freezer.


No Replies to "Veel activiteiten voor kinderen in de voorjaarsvakantie"


    Got something to say?

    Some html is OK

    7 − zes =

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.