Tap Tip: Palm Session IPA. Bier van de maand april

  • Palm Session IPA

Palm Session IPA. Een nieuw speciaalbier op de tap van Kasteel Heeswijk

Palm heeft in maart een nieuw biertje op de markt gebracht: het Palm Session IPA. Proef in de Brasserie van Kasteel Heeswijk de klassieke Belgische brouwkunst en ervaar hoe die aansluit bij de bierrevolutie van nu. Het nieuwe fris bittere amber bier combineert een volle smaak met een toegankelijk alcoholpercentage van slechts 3,5 procent.

Palm Promotiepaarden

Belgisch trekpaard. Symbool voor Palmbier

Trend

De brouwer speelt hiermee in op de trend van smaakvol bier met een lager alcoholpercentage. Een op de drie drinkers van speciaalbier kiest tegenwoordig bewust voor een product met minder alcohol, zo blijkt uit het onlangs gepubliceerde Nationaal Bieronderzoek.

Met Palm Session IPA biedt de brouwer precies het juiste bier. Het is een verfrissend Belgisch amber bier met fris-bittere hoptoetsen door het gebruik van dry hopping met Simcoe hop. Gewoonlijk hebben IPA’s een alcoholpercentage van 5 procent of hoger, wat de bieren hun volle smaak geeft.

Palm Session IPA

Deze IPA biedt diezelfde volle smaak, maar dan met minder alcohol als de traditionele IPA’s. Palm Breweries heeft immers een naam hoog te houden als het gaat om doordrinkbare bieren vol van smaak. De Palm Session IPA sluit dus goed aan bij de behoefte van de consument die een smaakvol alternatief voor pils zoekt.


No Replies to "Tap Tip: Palm Session IPA. Bier van de maand april"


    Got something to say?

    Some html is OK

    zeven + 17 =

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.