Geopend van dinsdag t/m zondag
Spelregels voor museumbezoek per 1 juni
 1. Ga niet van huis bij gezondheidsklachten zoals omschreven door het RIVM (niezen, hoesten, koorts etc.). Je bent welkom als jij en je huisgenoten tenminste 24 uur klachtenvrij zijn.
 2. Volg de hygiëne maatregelen zoals door RIVM omschreven (was je handen met zeep, nies en hoest in je elleboog, schudt geen handen, houdt 1,5 meter afstand tot elkaar).
 3. Het is alleen toegestaan om met meer dan 2 personen Kasteel Heeswijk te bezoeken als er sprake is van een huishouden (mensen die onder 1 dak wonen).
 4. Alle bezoekers boeken vooraf hier een geldig entreebewijs voor een datum en een starttijd (tijdslot) waarop geboekt is. Het is niet mogelijk zonder reservering het kasteel te bezoeken. Bent u in het bezit van een Museumkaart, Brabants Landschap kaart of Vriendenpas, ook dan is online reserveren verplicht én dient u uw pas te laten scannen, tonen aan de entreekassa.
 5. Probeer wachtrijen te voorkomen, kom op de door u geboekte tijd. Het tijdslot geeft aan wanneer u het kasteel binnen kan komen voor uw bezoek.
 6. Betaal met pin of contactloos. Contant betalen is niet mogelijk op het kasteel.
 7. Groepsrondleidingen, groepsactiviteiten en groepsarrangementen zijn (nog) niet mogelijk.
 8. Het maken van foto’s en video-opnamen is voorlopig niet toegestaan in het kasteel. Dit om opstoppingen en eenrichtingsroute te voorkomen. Buiten en in de kasteeltuin mag wel gefotografeerd worden.
 9. In de Kasteelwinkel zijn maximaal 3 mensen tegelijkertijd toegestaan.
 10. Houd anderhalve meter afstand van bezoekers die niet behoren tot jouw gezelschap (= huishouden)
 11. Download vooraf de audiotour Kasteel Heeswijk spreekt

 

 

 

 

12. Genieten van de Zoet & Zaligheden Bij de Barones? Reserveer vooraf een tafel binnen. Voor het terras kan niet gereserveerd worden.

13. Volg altijd de aanwijzingen op van de medewerkers van het kasteel.

 

Graag tot ziens op Kasteel Heeswijk