spelregels

 1. Ga niet van huis bij gezondheidsklachten zoals omschreven door het RIVM (niezen, hoesten,koorts etc.). Je bent welkom als jij en je huisgenoten tenminste 24 uur klachtenvrij zijn.
 2. Volg de hygiëne maatregelen zoals door RIVM omschreven (was je handen met zeep, nies en hoest in je elleboog, schudt geen handen, houdt 1,5 meter afstand tot elkaar). Het gebruik van een mondkapje wordt geadviseerd
 3. Het is alleen toegestaan om met meer dan 2 personen Kasteel Heeswijk te bezoeken als er sprake is van een huishouden (mensen die onder 1 dak wonen).
 4. Alle bezoekers boeken vooraf online een geldig entreebewijs voor een datum en een starttijd (tijdslot) waarop geboekt is. Het is niet mogelijk zonder reservering het kasteel te bezoeken. Bent u in het bezit van een Museumkaart, Brabants Landschap kaart of Vriendenpas, ook dan is online reserveren verplicht én dient u uw pas te laten scannen, tonen aan de entreekassa.
 5. Probeer wachtrijen te voorkomen, kom op de door u geboekte tijd. Het tijdslot geeft aan wanneer u het kasteel binnen kan komen voor uw bezoek.
 6. Betaal met pin of contactloos. Contant betalen is niet mogelijk op het kasteel.
 7. Groepsrondleidingen, groepsactiviteiten en groepsarrangementen zijn (nog) niet mogelijk.
 8. Het maken van foto’s en video-opnamen is voorlopig niet toegestaan in het kasteel. Dit om opstoppingen en eenrichtingsroute te voorkomen. Buiten en in de kasteeltuin mag wel gefotografeerd worden.
 9. In de Kasteelwinkel zijn maximaal 4 mensen tegelijkertijd toegestaan.
 10. Houd1,5 meter afstand van bezoekers die niet behoren tot jouw gezelschap (= huishouden)
 11. Download vooraf de audiotour Kasteel Heeswijk spreekt op uw eigen telefoon
 12. Oortjes worden geadviseerd
 13. Op diverse plaatsenzijn desinfectiezuilen aanwezig
 14. Bij de Barones is volgens de reguliere maatregelen tijdelijk gesloten. Tijdens vakanties en op zaterdag en zondag is het mogelijk te genieten van de Zoet & Zaligheden To Go.
 15. Volg altijd de aanwijzingen op van de medewerkers van het kasteel. Samen maken we een veilig bezoek aan het kasteel mogelijk!

 

BIJNA 1000 JAAR GESCHIEDENIS VERZAMELD