Geopend van dinsdag t/m zondag
Groepen

Haal meer uit je museumbezoek en boek een groepsrondleiding exclusief voor uw groep

Groepsrondleiding Kasteel

Een groepsrondleiding* door het kasteel duurt een uur. Naast het entreetarief* geldt een toeslag van € 30,00 per groep (5 tot 15 personen tijdens openingstijden kasteel. Buiten openingstijden (op maandag en na 17.00 uur) geldt een eenmalige toeslag van € 50,00 (excl. entree).

*Museumkaart en Brabants Landschapskaarten geldig, overige kortingskaarten niet van toepassing

Landgoed rondleiding

Het hele jaar door is er elke zondag om 11.30 uur een Landgoed rondleiding (Van 1 november tot 1 april vooraf online reserveren noodzakelijk). De Landgoed rondleiding gaat langs de prachtige burcht, langs boerderijen die vroeger eigendom waren van de baron, toont de voormalige tuinen en kassa, de dienstwoningen en het herstelde landschap. De Lanen, de meanderende Aa, de motteburcht De Heeskijk. De Landgoed rondleiding duurt 1,5 uur (lengte 3 km). Het tarief is € 6,00 p.p. voor alle deelnemers v.a. 4 jr. De landgoed rondleiding is met een groep ook te boeken op andere dagen en tijden. Naast het tarief p.p. geldt dan een toeslag voor de rondleiding met gids van  30,00 (maximale groepsgrootte 15 per gids).

Rondleiding speciale doelgroepen

Op aanvraag zijn rondleidingen voor speciale doelgroepen (o.a. voor blinden en slechtzienden, speciaal onderwijs, en overige) te reserveren. Vul op het formulier de samenstelling van uw groep in en wij zorgen voor een passende rondleiding met gids.

Blinden- en slechtzienden maquette in de Kasteel tuin

 

 

 

 

 

 

 

Reserveren en annuleren

Reserveren kan tot uiterlijk 5 dagen voorafgaand aan het bezoek. Een reservering is kosteloos te annuleren of te wijzigen tot 5 dagen voorafgaand aan het bezoek.

leveringsvoorwaarden, *het geven van rondleidingen is uitsluitend voorbehouden aan gidsen van Kasteel Heeswijk

Aanvraag groepsrondleiding