Openingstijden

Extra openstelling tijdens de zomervakantie van 10 juli t/m 28 augustus

In deze periode zijn Brasserie het Koetshuis en Kasteel Heeswijk open voor publiek van maandag t/m donderdag en op zondag. Dagelijks van 11:00 – 17:00 uur.

Brasserie ‘Het Koetshuis’. Open vanaf 11:00 uur

‘Brasserie Het Koetshuis’ is tijdens de reguliere openingstijden (dinsdag, woensdag, donderdag en zondag) geopend vanaf 11.00 uur tot einde middag/vroege avond. Je kunt er in alle rust genieten van onder andere koffie, thee, dranken, gebak, snacks, soepen, salades, tapas, luxe broodjes en gerechten van de ‘kleine kaart’. Onze gasten vinden de appeltaart de lekkerste van heel Brabant!

Kasteelmuseum en Kasteeltuin. Vanaf 11:00 uur

Kasteel Heeswijk is voor jou, als individuele bezoeker, met een ‘audiogids’ te bezichtigen.

  • Altijd op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag (de reguliere openingsdagen) open van 11:00 – 17:00 uur, tenzij anders aangegeven (zie ‘Agenda‘).
  • Extra open op maandagen tijdens schoolvakanties (op 17 apr – 24 apr – 1 mei – 5 jun – 10 juli t/m 28 aug – 6 okt – 23 okt).
  • Op deze reguliere openingsdagen is er ook een gids beschikbaar voor bezoekers die liever begeleid door het kasteel willen worden rondgeleid. De rondleidingen (ca. 1 uur) op di, wo en do starten om 14:00 uur. Op zondagen om 13:00 en 15:00 uur.
  • Speciale kinderrondleiding start elke woensdagmiddag om 15:00 uur.

Bezoek en Tarieven

De Brasserie, tuin en begane grond van het kasteel zijn met een rolstoel toegankelijk. Aan minder validen geven we graag een vrije doorgang naar de ingang van ons kasteel. Er is een rolstoel beschikbaar.

Kasteel Heeswijk is gesloten op maandagen en op Nieuwjaarsdag, Koningsdag, 1ste Kerstdag en 31 december, tenzij anders aangegeven.

Als je liever als groep het kasteel wilt bezoeken, is reserveren gewenst. Vaak kun je dan ook buiten de reguliere openingstijden naar binnen. Vraag naar de mogelijkheden: bel 0413 292024.

Kasteelwinkel. Vanaf 11:00 uur

De winkel, in de vestibule van het kasteel, is geopend tijdens de reguliere openingstijden van Kasteel Heeswijk. Je kunt er naast een leuk souvenir ook terecht voor relatiegeschenken, feestelijke accessoires en ‘Thank You’ cadeautjes.

Overige ruimtes, horeca

Huur en gebruik van de overige ruimtes van het kasteel en het koetshuis is op basis van afspraken en boekingen. Het gaat dan meestal om bruiloften, feesten, recepties, diners, cursussen en andere zakelijke bijeenkomsten. Voor informatie, mogelijkheden en boekingen kun je bellen of mailen. Telefoon horeca: 0413-292352. Mail horeca: info@kasteelheeswijk.nl