Adellijk: De Ridderzaal met vestibule

  • Vestibule
  • Ridderzaal
  • Ridderzaal2

Ga met de cursor naar de afbeelding en klik op de pijltjes links of rechts voor meer afbeeldingen.
De Ridderzaal met vestibule en de Portrettenzaal, beide op de begane grond, zijn de meest prestigieuze ruimtes van het kasteel. Het neusje van de zalm qua accommodatie.

De ruime Ridderzaal valt op vanwege zijn opmerkelijke lichtinval, de fraaie plavuizenvloer en de beeldschone mahoniehouten tafel met kroonluchter erboven. Bovendien staat er ‘de troon van Heeswijk’, waarop de baron zittend zijn pachtboeren ontvangt. De Ridderzaal behoort tot de middeleeuwse noordvleugel van Kasteel Heeswijk. In de vestibule hangt een portret van de baron, staande in deze zaal. Rechts op het schilderij is nog een stukje van de Portrettenzaal te zien.

Exclusiviteit

In al hun exclusiviteit zijn zowel de Ridderzaal met vestibule als de Portrettenzaal bijzonder geschikt voor het uitvoeren van huwelijksceremonies, recepties, vergaderingen, bridgedrives of feestelijk diners voor ca. 30 – 60 personen.

De ruimtes kunnen zowel in combinatie als afzonderlijk gehuurd worden. Meer informatie, zoals de huurprijzen en de voorwaarden voor verhuur, is verkrijgbaar per telefoon: 0413 292352 (Kasteel Heeswijk Horeca) of e-mail: info@kasteelheeswijk.nl.

Direct informeren:

Je naam:

Je e-mailadres:

Je telefoonnummer:

Je vraag:

Datum:

Aantal personen: