Naar beneden: de Keldergewelven

  • Kelder1
  • Kelder2
  • kelder3
  • Feesten
Ga met de cursor naar de afbeelding en klik op de pijltjes links of rechts voor meer afbeeldingen van de keldergewelven.
De Keldergewelven van het kasteel, met twee smaakvol aangeklede en uitgelichte ruimtes, bieden talrijke mogelijkheden voor het vieren van feestelijke ontmoetingen, partijen, recepties en vergaderingen. Via een trap heb je direct toegang tot het terras dat een schitterend uitzicht biedt op het stroomdal van de Aa.

Twee ruime zalen

De twee ruime zalen zijn apart of geschakeld te gebruiken en daardoor bijzonder geschikt voor grote en kleine gezelschappen. Geschakeld bieden de keldergewelven plaats aan maximaal 250 personen, bijvoorbeeld voor (trouw)feesten of diners met grote gezelschappen. Met een uitgekiende belichting en zorgvuldige aankleding kunnen we gevarieerde sfeereffecten creëren. In een kleinere ‘setting’ zijn de gewelven ook zeer geschikt voor besprekingen en lunches met een kleiner gezelschap.

Verschillende feesten

Wilt je levende muziek, een galadiner of bijvoorbeeld een themafeest? Er is zeer veel mogelijk in de kasteelkelder. De -gerestaureerde- gewelven behoren tot het oudste deel van het uit de 11e eeuw daterende kasteel. Toch zijn ze voorzien van alle denkbare moderne gemakken, waaronder WiFi. Natuurlijk zijn alle horeca faciliteiten aanwezig. Kasteel Heeswijk boekt in principe niet meer dan één partij tegelijk, waardoor je, tot in de kleine uurtjes, exclusief bij ons te gast bent.

Meer informatie, onder andere over de huurprijzen van de ruimtes en de voorwaarden voor verhuur, is verkrijgbaar per telefoon: 0413 292352 (Kasteel Heeswijk Horeca) of e-mail: info@kasteelheeswijk.nl.