Vrijwillig & veelzijdig

De vrijwilligers van Kasteel Heeswijk zijn als het cement tussen stenen. De Vereniging van Vrijwilligers Kasteel Heeswijk (VVKH) werd in 1997 door een aantal enthousiaste ‘pioniers’ opgericht, in een tijd dat rondleidingen op Kasteel Heeswijk eerder uitzondering dan regel waren.

Vereniging van Vrijwilligers Kasteel Heeswijk (VVKH)

Kasteel Heeswijk is niet alleen een Top-Monument, maar volgens haar bezoekers ook één van de aantrekkelijkste kastelen in Nederland. De vrijwilligers dragen hieraan in belangrijke mate bij. Het aantal leden van de Vereniging is in ruim tien jaar uitgegroeid tot meer dan 80. Met geestdrift en veel inzet houden ze zich in diverse commissies bezig met talrijke activiteiten in en rond het kasteel. De organisatie, in dienst van het kasteel, is open van karakter. De contacten zijn direct, enthousiast en collegiaal.

Eigen website

De Vereniging van Vrijwilligers Kasteel Heeswijk beschikt over een eigen website. Via een inlogcode vind je daar relevante informatie over de vereniging en het vrijwilligerswerk. Als je vrijwilligerswerk op het kasteel ambieert, kun je het beste met ons contact opnemen via onderstaand ‘webformulier’.

Direct contact opnemen:

Uw naam:

Uw e-mailadres:

Uw telefoonnummer:

Uw vraag: