Kasteelconcerten. Muzikaal toppodium

Foto: Marijke Voets

Foto: Marijke Voets

De Wapenzaal van het kasteel is al jaren een aantrekkelijk podium voor veel klassiek geschoolde topmusici. Het initiatief daartoe is genomen in 1976 door wijlen Albertine barones van den Bogaerde van Terbrugge-van Heeckeren van Kell. De Stichting Kasteelconcerten Heeswijk heeft na haar overlijden het initiatief overgenomen en slaagt erin elk jaar weer een indrukwekkende serie klassieke kamermuziekconcerten te programmeren.

Je kunt dan genieten van klassieke muziek uit diverse periodes, ten gehore gebracht door uitsluitend toptalenten: solisten, ensembles, vocaal en instrumentaal en met een variëteit aan muziekinstrumenten. De concerten vinden plaats in de Wapenzaal van Kasteel Heeswijk, Kasteel 4, Heeswijk-Dinther en beginnen altijd om 20:00 uur precies.

Bekijk de concertagenda

Stichting Kasteelconcerten Heeswijk

LogoStichting Kasteelconcerten Heeswijk programmeert en organiseert al vele decennia zes concerten per seizoen. Reserveren voor deze concerten kan daarom uitsluitend via het secretariaat van deze stichting.

Secretariaat

Algemene informatie, informatie over schenkingen via ANBI, over concertbonnen en voor aanmelding voor een abonnement: Jacqueline van Waardenburg-Kerkhoff, secretaris Stichting Kasteelconcerten Heeswijk, 06 21 87 31 69 en via kasteelconcertenheeswijk@gmail.com.

Abonnementen en losse kaarten

Abonnement

  • Toegang tot een serie van zes concerten inclusief informatiebulletin ‘Heraut’, programmaboekje en consumptiebon.
  • (Minimum) bijdrage voor een abonnement van zes concerten is € 135,– per persoon. Uiteraard is een hoger bedrag meer dan welkom! Reserveringen via: kasteelconcertenheeswijk@gmail.com
  • Een abonnementhouder kan voor de gereduceerde prijs van € 22,50 per concert één introducé(e) meenemen.

Losse kaarten

  • € 25,– per persoon inclusief programmaboekje en consumptiebon.
  • LET OP: toegang uitsluitend na reservering via: kasteelconcertenheeswijk@gmail.com of telefonisch: 06 10 67 72 19 (na 18:00 uur).
  • Omdat er veel vraag is naar de kamermuziekconcerten in Kasteel Heeswijk, is snel reserveren aan te bevelen.

Arrangement voor een ‘complete’ avond.

  • In combinatie met een concert kun je gebruik maken van een 3-gangendinerarrangement. De meerkosten voor een 3-gangendiner bedragen €27,50 per couvert, excl. drankjes. Deelname aan het arrangement uitsluitend na reservering via kasteelconcertenheeswijk@gmail.com.
  • In de Brasserie van het kasteel krijg je dan tussen 18:00 en uiterlijk 19:30 uur het 3-gangendiner geserveerd. Een sfeervolle aanrader voorafgaand aan het concert, dat om 20:00 uur begint.

Concertbonnen

Cadeaubonnen voor het bezoeken van één of meer concerten zijn verkrijgbaar voor € 25,– per concert per persoon of een meervoud daarvan. Je kunt ze bestellen via ons secretariaat.

ANBI

Stichting Kasteelconcerten Heeswijk is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit geeft mooie schenkingsmogelijkheden voor begunstigers die de concerten van de Stichting Kasteelconcerten Heeswijk een warm hart toedragen.

Sponsors van de Kasteelconcerten

van wanrooijVan HoorndrukkerijvoetsLeyefonds