Noblesse oblige

Adel verplicht. Zonder dat iemand het hardop uitspreekt, is dit het gemeenschappelijke motto waardoor alle medewerkers en vrijwilligers van Kasteel Heeswijk zich dagelijks weer gemotiveerd weten. Het is hun gezamenlijke drijfveer. Dat geldt voor de mensen van de Stichting Kasteel Heeswijk en voor de mensen die verantwoordelijk zijn voor het horecagedeelte van het kasteel: Kasteel Heeswijk Horeca.

Met een glimlach

Horeca Kasteel Heeswijk

Horeca with a smile

Wie in een dergelijke inspirerende omgeving wil en mag werken, zet met een glimlach net even een stap meer, graaft met een knipoog net even wat dieper in zichzelf om er het beste uit te halen. Voor de gasten van het kasteel in de eerste plaats maar natuurlijk ook voor zichzelf. De lat ligt hoog in een adellijke omgeving.

Jullie ideeën inspireren ons

We nodigen je van harte uit eens een kijkje te komen nemen op Kasteel Heeswijk. Voor een bezichtiging of een afspraak voor een bruiloft, feest of een zakelijk evenement. Jullie ideeën inspireren ons en vormen de basis voor een onvergetelijke en goed verzorgde dag, middag of avond. Wij voegen er graag onze expertise aan toe en tonen je met veel plezier wat Kasteel Heeswijk te bieden heeft.

Authentieke keldergewelven, voor grote en kleine gezelschappen

De horecafaciliteiten van Kasteel Heeswijk zijn in handen van Rob en Sabine Sleddens. Zij vormen met hun team Kasteel Heeswijk Horeca. Zij pachten verschillende ruimtes van de Stichting Kasteel Heeswijk, waaronder de Brasserie, het Koetshuis en de onder het boventerras gelegen keldergewelven . Samen met hun personeel transformeerden zij de eeuwenoude gewelven tot een intieme en stijlvolle diner- en feestaccommodatie, met een inmiddels internationale reputatie.

Het team van Kasteel Heeswijk Horeca draagt zorg voor het vlekkeloos verlopen van alle (huwelijks)feesten, partijen, recepties en ontvangsten maar ook diners, lunches en brunches die binnen de muren van Kasteel Heeswijk worden gepland.

Het Koetshuis, ideaal voor de zakelijke markt

De vijf in het Koetshuis gelegen ruimten kennen een divers gebruik. Het wordt ingezet als feestaccommodatie, voor diners, tentoonstellingen en zakelijke doeleinden waarmee de vraag naar bijzondere vergader- en trainingsfaciliteiten, congres- en presentatieruimtes voortreffelijk wordt ingevuld.

De Brasserie, het horecahart van Kasteel Heeswijk

De karakteristieke ‘Brasserie Het Koetshuis’ is het gehele jaar door op vier dagen per week (dinsdag, woensdag, donderdag, zondag) vanaf 11.00 uur geopend. Koffie, thee, dranken, gebak, hapjes, snacks en gerechten van de ‘kleine kaart’ zijn verkrijgbaar in een even stijlvolle als gezellige en gastvrije omgeving.

Buiten de reguliere openingstijden zijn het Koetshuis en de Brasserie geopend op afspraak, bijvoorbeeld als de ruimtes zijn gehuurd voor feestjes, vieringen en bijeenkomsten van kleinere gezelschappen. Ook de horecadienstverlening voor de zakelijke gasten wordt vanuit de Brasserie gefaciliteerd.

Ridderzaal en Portrettenzaal, buitengewoon bijzonder

Voor zeer bijzondere gelegenheden zijn ook de Ridderzaal (met de vestibule) en de Portrettenzaal, al dan niet in combinatie met elkaar, te reserveren. Deze twee zalen worden beschouwd als het neusje van de zalm, in zowel de feestelijke als de zakelijke accommodatieverhuur op het kasteel.

Voor informatie en boekingen kun je ons bereiken op 0413 292352. Mailen kan ook naar info@kasteelheeswijk.nl of, nog gemakkelijker, onderstaand formulier gebruiken.

Direct informeren:

[contact-form-7 id=”1296″ title=”Horeca”]