Maak jij de prijswinnende foto van de maand?

  • Fotowedstrijd november 2017, Robert Boremans

Elke maand worden er talloze foto’s van Kasteel Heeswijk gemaakt en gedeeld via Twitter, Instagram en Facebook. Wij vinden het leuk als je die foto’s ook met ons wilt delen. De mooiste foto willen we elke maand honoreren met een prijs: een lunchbon t.w.v. € 20,– te besteden in de Brasserie van het Kasteel.

Jury

De inzendingen leggen we voor aan fotografen die ons kasteel vaak in het vizier hebben voor o.a. bruidsreportages. Zij geven dan een deskundig oordeel, waarna wij de winnaar bekend kunnen maken. Die krijgt persoonlijk bericht.

Twee voorwaarden

1. Op de foto moet iets van het kasteel staan. Als het een detail is, zeg het er dan even bij s.v.p.
2. De foto moet in de maand van de wedstrijd gemaakt worden. Dus (bijvoorbeeld) de foto van de januari inzending is daadwerkelijk ook in diezelfde januari-maand gemaakt.
De foto kan zowel een staand als een liggend formaat hebben. Maak de foto ook niet te zwaar. Houd het op ongeveer 2- 3 Mb per beeld.

Inzenden

Stuur jouw mooie foto van het kasteel of het landgoed naar: info@kasteelheeswijk.nl of https://www.facebook.com/hetkasteelheeswijk/ Laat ons ook jouw naam en emailadres weten, dan kunnen we je bereiken!
Via onze maandelijkse nieuwsbrief maken we de winnaar bekend en de winnende foto krijgt uiteraard een speciaal plekje in onze Brasserie.

Inzending van de maand november

De jury koos uit de inzendingen de foto van Robert Boremans. Gefeliciteerd!

Jaaroverzicht

Na een jaar hopen we alle seizoenen van het kasteel in beeld te hebben. En wie weet is al het beeldmateriaal zo mooi, dat we er een overzichtstentoonstelling van kunnen maken. Maar laten we niet op de zaken vooruitlopen…


No Replies to "Maak jij de prijswinnende foto van de maand?"


    Got something to say?

    Some html is OK

    16 − 1 =

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.