Het is donderdagNu geopend, reserveer alvast je tickets online!
Bij de Barones

Bij de Barones in Het Koetshuis van Kasteel Heeswijk is dé plek voor bezoekers van het kasteel en landgoed om te genieten van koffie, lunch of drankje in een prachtige historische omgeving!

Bij de Barones

Bij de Barones wordt iedere gast een levensgenieter, of u nu voor koffie, lunch, drankje of Brabantse lekkernij komt. Geniet van koffie met luxe gebak, lunch met kasteel gemaakte ingrediënten of een drankje van de bier- en wijnkaart. Bij de Barones is een prachtige plek om te vertoeven! Het terras geeft uitzicht op de kasteeltuin en de monumentale hoofdgebouwen.

Alvast een kijkje op de menukaart? Lunch kaart Bij de Barones

Reserveren

Bij de Barones volgt de richtlijnen van het RIVM: wilt u binnen genieten van koffie, lunch of drankje, dan is een reservering niet meer verplicht, maar heeft wel onze voorkeur. Voor het terras is reserveren niet nodig. Kom gerust langs en een van onze medewerkers wijst je een tafel toe.

Openingstijden:

Dinsdag t/m zondag 10.00 – 17.00 uur

 

Zoet & Zaligheden To Go

Gun jezelf tijdens je wandeling of fietstocht een heerlijke koffie met koek of bestel de Zoet & Zaligheden picknick via het bestelformulier.

Vrijdag t/m  zondag 10.00 – 15.00 uur

Nieuw!

Zoet & Zaligheden picknick

In de zomermaanden is het heerlijk vertoeven op het landgoed. Uitzicht op het kasteel, de rust van het beekdal en de prachtige historische lanen.

De Zoet & Zaligheden picknick is te bestellen via onderstaand formulier en af te halen Bij de Barones To Go op zaterdag en zondag tussen 11.00 en 15.00 uur.

Voorproefje: flesje water Bij de Barones, flesje jus d’orange, luxe hard bruin broodje, keuze vlees/vis/vega, royaal gevulde wrap met kasteel gemaakte ingrediënten, heerlijke zoetigheid van Bij de Barones, vers seizoensfruit

€17,50 p.p.  (extra flesje bubbels/wijn 15 euro)

Kopie van Kopie van Zoet & Zaligheden picknick (2)
choco met taart
Broodje hummus met gegrilde groenten