Van der Valk – Kasteel Heeswijk arrangement

Ga naar de boekingspagina van Hotel Van der Valk Uden-Veghel voor dit arrangement. Boek arrangement

Ons deel van het arrangement

Maak je gebruik van het Kasteel Heeswijk arrangement van Hotel Van der Valk, dan ben je onze gast op één van deze dagen:

  • de dinsdag,
  • woensdag,
  • donderdag,
  • of de zondag.

Je kunt beginnen met een wandeling door de ongerepte natuur van het landgoed, of een fietstocht maken door de omgeving aan de hand van een route. Vanuit Uden zijn we per fiets goed bereikbaar en voor elektrische fietsen is er voor het Kasteel een oplaadpunt. Kom je met de auto, dan kun je bij het Kasteel gratis parkeren.

Ben je buiten uitgekeken en heb je de mooiste foto’s gemaakt, dan wordt het tijd om het kasteel ook van binnen te bekijken. Een van onze gidsen staat al klaar voor een rondleiding, die i.o.m. Van der Valk is gepland op een van bovengenoemde dagen. Bel voor meer informatie naar : 0413-292024.

En in onze Brasserie staat jouw tafel al gereserveerd voor een heerlijke HighTea. Als ‘starter’ krijg je een glas prosecco aangeboden. De HighTea bestaat uit een hartig en een zoet deel. Je kunt er voor kiezen de HighTea te onderbreken voor een rondleiding in het kasteel die elk hele uur vertrekt van 12:00 tot 16:00 uur.

En wanneer je weer naar huis gaat, wil je misschien nog een aandenken kopen. We hebben een groot assortiment souvenirs, kijk maar eens in ons winkeltje. Als gast van VanderValk krijg je bij ons 10% korting op je aankoop.