Kasteel Heeswijk Horeca ook in 2017 winnaar van de ZankYou ZIWA-weddingaward

  • ZIWA 2017

Voor de tweede keer op rij is Kasteel Heeswijk Horeca door vakprofessionals uitgeroepen als beste trouwlocatie in onze provincie. “Een fraai resultaat en daar zijn we blij mee”, zegt Rob Sleddens, directeur van Kasteel Heeswijk Horeca. “Maar wat voor ons nog belangrijker is, is dat we onze gasten op hun trouwdag maximaal helpen om die zo belangrijke dag van hun leven een onvergetelijke dag te laten zijn. Daar doen we het voor.”

ZIWA 2017

Winnaar beste Trouwlocaties

Waar staat ZIWA 2017 voor?

De ZIWA prijzen zijn belangrijke internationale prijzen. De winnaars worden erkend als de beste bruiloftsexperts, ieder op hun gebied. Kasteel Heeswijk Horeca kreeg de eerste prijs in de categorie ‘beste trouwlocatie’. De winnaars worden gekozen door gekwalificeerde professionals, “awards voor professionals, door professionals“. De stemmen van bruidsparen zijn ook heel belangrijk, want ook hun ervaring is van vitaal belang om te beoordelen hoe professioneel de professionals in de praktijk zijn.

Over Zankyou, de organisatie achter de ZIWA-award

Zankyou is opgericht door twee Spaanse vrienden die bruidskoppels wilden helpen hun bruiloft online te organiseren. Ze konden een complete oplossing van een trouwwebsite en een cadeaulijst nergens vinden en besloten zelf aan de slag te gaan. En van het een kwam het ander. Ze ontdekten dat bruidsparen méér en méér internationaal zijn en eigenlijk geen behoefte meer hebben aan cadeaus in de vorm van huisraad. Daarnaast, door een veranderende lifestyle komen gasten voor de bruiloft vaak van over de hele wereld dus is een online cadeaulijst wel zo handig! Meer weten: klik hier.

Open TOP Trouwlocatie route

Kasteel-Heeswijk

TOP Trouwlocatie

Tijdens Open TOP-Trouwlocatie Routedagen ontvangen we veel aanstaande bruidsparen die zich dan komen oriënteren op onze trouwlocatie. “We leggen ze graag alles goed uit en laten ook alles zien zodat de bruidsparen in spé een weloverwogen keuze kunnen maken,” zegt Rob Sleddens. “We wijzen hen dan ook op de mogelijkheden die de ZankYou organisatie biedt.”


No Replies to "Kasteel Heeswijk Horeca ook in 2017 winnaar van de ZankYou ZIWA-weddingaward"


    Got something to say?

    Some html is OK

    2 × vijf =

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.