Kasteel Heeswijk Horeca genomineerd voor Brabantse Gastvrijheid Award

  • Brabantse Gastvrijheid Award. Stem op ons!

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? De tien genomineerden voor de eerste Brabantse Gastvrijheid Award zijn op zaterdagavond (2 juni) bekend gemaakt. De bekendmaking vond plaatst in het nieuwe Safari Resort in het park Beekse Bergen. Het is voor het eerst dat VisitBrabant samen met haar partners dit organiseert. Deze Award biedt de meest gastvrije locaties in Brabant het podium dat ze verdienen. U kunt Kasteel Heeswijk Horeca op dat podium helpen door op ze te stemmen. Bekijk ook de video.
Stem op ons!

143 inschrijvingen, 10 genomineerden voor Brabantse Gastvrijheid Award

Iedereen met een locatie in de horeca- en/of recreatiebranche in Brabant die eten, drinken, ontspanning, vermaak en/of verblijf biedt, en bezoekbaar is voor consumenten, kon zich inschrijven. Maar liefst 143 locaties hebben dit gedaan. Verschillende toetsingen hebben geresulteerd in de volgende tien genomineerden (in willekeurige volgorde):
• Kasteel Heeswijk Horeca uit Heeswijk
• Buutvrij voor de hele pot uit Best
• Gasterij en NatuurSpa Landschot uit Hoogeloon
• Kapellerput uit Heeze
• Auberge du Bonheur uit Tilburg
• Recreatiepark TerSpegelt uit Eersel
• Down Town Gourmet Market uit Eindhoven
• Charme Camping Hartje Groen uit Schaijk
• Streekpark Klein Oisterwijk uit Oisterwijk
• Café 100 Watt Stadsbrouwerij Eindhoven uit Eindhoven

De vakjury was onder de indruk van de kwaliteit van de inschrijvingen. Een groot aantal kandidaten dat net níet genomineerd is, valt op door de passie waarmee zij aan het werk zijn met gastvrijheid. Alle kandidaten mogen daar met recht trots op zijn en hebben dat ook al laten zien door mee te doen met deze award.

Stem op Kasteel Heeswijk Horeca

Het prijswinnende traject kent twee fasen:
Eerste fase: innovativiteit en originaliteit
De kandidaten zijn door de vakjury beoordeeld op onderscheidend vermogen – innovativiteit en originaliteit – in hun gastvrijheidsconcept. Hierbij is gekeken naar de antwoorden op de vragen die gesteld zijn via het inschrijfformulier en de online zichtbaarheid van de locatie (website). Daarnaast is een uitgebreide online reviewanalyse uitgevoerd.

Tweede fase: publieksstemmen (waaraan u nu kunt meedoen) en een mysterybezoek
De locaties kunnen vanaf nu ook hun achterban oproepen om te stemmen via brabantgastvrij.nl. Verder beoordeelt een mystery bezoeker in de komende maanden de tien genomineerden in de praktijk. De vakjury bepaalt aan de hand van de uitkomsten van het Mystery bezoek, het aantal publieksstemmen én de beoordelingen uit de eerste fase wie de Brabantse Gastvrijheid Award 2018 in december in ontvangst mag nemen als meest gastvrije locatie van Noord-Brabant.

Vakjury

De vakjury bestaat uit Hein van Oorschot, oud-voorzitter van het College van Bestuur NHTV, Frans Goenee, Inspiratie manager Efteling, Coen Schelfhorst, Eigenaar OOKs Hospitality & Leisure, Eric Andersen, Docent Food & Gastronomie NHTV en Heleen Huisjes, Directeur VisitBrabant.

De Brabantse Gastvrijheid Award 2018 wordt mogelijk gemaakt door Provincie Noord- Brabant, Efteling, Koninklijke Horeca Nederland, NHTV, Omroep Brabant en VisitBrabant. Juryleden, organisator en partners van de verkiezing zijn uitgesloten van deelname.


No Replies to "Kasteel Heeswijk Horeca genomineerd voor Brabantse Gastvrijheid Award"


    Got something to say?

    Some html is OK

    4 × vier =

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.