Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De week van 20 t/m 26 augustus

20 augustus 2018 @ 08:00 - 26 augustus 2018 @ 17:00

Zomertijd op Kasteel Heeswijk

De week van Kasteel Heeswijk van 20 t/m 26 augustus

Kasteel Heeswijk is van 20 t/m 26 augustus open voor bezoekers op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. In het weekend alleen op zondag. De Brasserie is op deze dagen al om 11:00 uur open. We serveren een heerlijk assortiment koffie en thee, fris en alcoholische dranken. Ook veel gevraagd zijn de gerechten van de kleine kaart.

Tip van de Chef

Tip van de Chef voor zondag

Koffie en meer in Brasserie ‘Het Koetshuis’

Een kopje koffie voorafgaand aan een bezoek aan het kasteel, of erna, is altijd lekker. Of overweeg eens een lekkere wandeling over het landgoed. U kunt ook kiezen voor een lekkere lunch of aangeklede borrel. Bekijk onze ‘Kleine Kaart’ voor de lekkernijen die we u kunnen serveren. Wat ons betreft: kom en geniet. De Brasserie, met een fraai zicht op het kasteel en de tuin, is vrij toegankelijk.

Lekker uitwaaien! Wandel eens over het landgoed

Er is veel veranderd op het Landgoed Heeswijk. Plan er eens een wandeling, of google op wandelroutes die op het landgoed zijn uitgezet. Het landgoed is vrij toegankelijk. Zo is er de route ‘Naar de bron van de baron’ (ca. 3,5 km). Klik hier voor meer info. Deze route is uitgestippeld door Stichting Brabants Landschap. En bij terugkomst zien we u weer graag terug in de Brasserie!

Vossenstreken, app van Stichting Brabants Landschap

U kunt ook gebruik maken van de wandelapp ‘Vossenstreken’ van het Brabants Landschap. Die kunt u gratis downloaden uit de AppStore of GooglePlay. Vervolgens kunt u kiezen uit een drietal wandelingen: ‘Pracht en Praal’, ‘Spetter Pieter Pater’ en ‘Vriend of Vijand’. Elke wandeling heeft een lengte van ca. 2,5 km en is goed met kinderen te doen. Klik hier voor meer info.

Varen over rivier de Aa

Er zijn meer mogelijkheden om er op uit te trekken. Lees hier over het programma van de fluisterboot die tussen de Kilsdonkse Molen en de oprijlaan naar Kasteel Heeswijk op en neer vaart.

Gegevens

Begin:
20 augustus 2018 @ 08:00
Einde:
26 augustus 2018 @ 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

Kasteel Heeswijk Horeca
Telefoon:
0413-292352
Website:
kasteelheeswijk.nl

Locatie

Kasteel Heeswijk
Kasteel 4
Heeswijk-Dinther, 5473VA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0413-292352