Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Rondje kasteel en wandeling over het landgoed

15 juli 2018 @ 11:30 - 13:00

Wandeling over het landgoed

Wandeling over het landgoed met gids

De wandeling over het landgoed (ca. 3,5 km) gaat onder leiding van een gids. De wandeling voert langs de buitenkant van het kasteel en over de paden van het landgoed. Bezoekers krijgen zo een een andere kijk op het prachtige kasteel en hoe in de tijd het gebouw van gedaante is veranderd. Ook de boerderijen die vroeger eigendom waren van de baron, de voormalige moestuin en kassen, de prachtig gerestaureerde lanen en de replica van de motte van Kasteel Heeswijk liggen op de route. Het tarief van de rondleiding is € 5,00 voor zowel kinderen als volwassenen (Leden van het Brabants Landschap mogen gratis mee). Een entree voor het kasteel (binnen) en de tuin is niet bij de prijs inbegrepen.

Wandeling over het landgoed zonder gids

Uiteraard kunt u ook zonder gids over het landgoed wandelen. Het tijdstip van de wandeling bepaalt u dan zelf. Omdat het landgoed vrij toegankelijk is, zijn daaraan geen kosten verbonden. Loop dan eens de route ‘Naar de bron van de baron’ (ca. 3,5 km). Klik hier voor meer info.
U kunt ook gebruik maken van de wandelapp ‘Vossenstreken’ van het Brabants Landschap. Die kunt u gratis downloaden uit de AppStore of GooglePlay. Vervolgens kunt u kiezen uit een drietal wandelingen: ‘Pracht en Praal’, ‘Spetter Pieter Pater’ en ‘Vriend of Vijand’. Elke wandeling heeft een lengte van ca. 2,5 km en is goed met kinderen te doen. Klik hier voor meer info.

Tip van de Chef van Kasteel Heeswijk

Tip van de Chef

Koffie en meer in de Brasserie

Een kopje koffie voorafgaand aan de wandeling of erna, altijd lekker. Of gewoon na het bezoek aan het kasteel. U kunt ook kiezen voor een lekkere lunch of aangeklede borrel. Bekijk onze ‘Kleine Kaart’ voor de lekkernijen die we u kunnen serveren. Wat ons betreft: kom en geniet. De Brasserie, met een fraai zicht op het kasteel en de tuin, is vrij toegankelijk.

Gegevens

Datum:
15 juli 2018
Tijd:
11:30 - 13:00
Evenement Categorie:

Organisator

Stichting Kasteel Heeswijk

Locatie

Kasteel Heeswijk
Kasteel 4
Heeswijk-Dinther, 5473VA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0413-292352