Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Programma zondag 12 augustus

12 augustus 2018 @ 11:00 - 17:00

Wandeling over het landgoed

Wandeling over het landgoed zonder gids. Op elk gewenst moment

U kunt zonder gids over het landgoed wandelen. Er zijn verschillende wandelroutes beschikbaar. Omdat het landgoed vrij toegankelijk is, zijn daaraan geen kosten verbonden. Loop dan eens de route ‘Naar de bron van de baron’ (ca. 3,5 km). Klik hier voor meer info. De route is uitgestippeld door Stichting Brabants Landschap.

Vossenstreken

U kunt ook gebruik maken van de wandelapp ‘Vossenstreken’ van het Brabants Landschap. Die kunt u gratis downloaden uit de AppStore of GooglePlay. Vervolgens kunt u kiezen uit een drietal wandelingen: ‘Pracht en Praal’, ‘Spetter Pieter Pater’ en ‘Vriend of Vijand’. Elke wandeling heeft een lengte van ca. 2,5 km en is goed met kinderen te doen. Klik hier voor meer info.

Koffie en meer in de Brasserie

Een kopje koffie voorafgaand aan de wandeling of erna, altijd lekker. Of gewoon na het bezoek aan het kasteel. U kunt ook kiezen voor een lekkere lunch of aangeklede borrel. Bekijk onze ‘Kleine Kaart’ voor de lekkernijen die we u kunnen serveren. Wat ons betreft: kom en geniet. De Brasserie, met een fraai zicht op het kasteel en de tuin, is vrij toegankelijk.

Kasteel open voor publiek

Stichting Kasteel Heeswijk verzorgt de publieksopenstelling van 11:00 tot 17:00 uur. Klik hier voor meer informatie.

Gegevens

Datum:
12 augustus 2018
Tijd:
11:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisatoren

Brabants Landschap
Kasteel Heeswijk Horeca
Stichting Kasteel Heeswijk

Locatie

Kasteel Heeswijk
Kasteel 4
Heeswijk-Dinther, Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0413-292352