Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Programma donderdag 9 augustus

9 augustus 2018 @ 11:00 - 17:00

Zomerprogramma Kasteel Heeswijk

Leuke kinderactiviteiten

Stichting Kasteel Heeswijk heeft voor deze zomer twee vaste kinderactiviteiten ontwikkeld: de Drakenspeurtocht en de Kinderrondleiding.
De Drakenspeurtocht is verkrijgbaar in de kasteelwinkel. De Kinderrondleiding, onder leiding van een gids, staat gepland om 15.00 uur. Klik hier voor meer info en reserveringen.

Wandeling over het landgoed zonder gids. Op elk gewenst moment

U kunt zonder gids over het landgoed wandelen. Er zijn verschillende wandelroutes beschikbaar. Omdat het landgoed vrij toegankelijk is, zijn daaraan geen kosten verbonden. Loop dan eens de route ‘Naar de bron van de baron’ (ca. 3,5 km). Klik hier voor meer info. De route is uitgestippeld door Stichting Brabants Landschap.

Vossenstreken, ook leuk om te lopen met kinderen

U kunt ook gebruik maken van de wandelapp ‘Vossenstreken’ van het Brabants Landschap. Die kunt u gratis downloaden uit de AppStore of GooglePlay. Vervolgens kunt u kiezen uit een drietal wandelingen: ‘Pracht en Praal’, ‘Spetter Pieter Pater’ en ‘Vriend of Vijand’. Elke wandeling heeft een lengte van ca. 2,5 km en is goed met kinderen te doen. Klik hier voor meer info.

Koffie en meer in de Brasserie. Open vanaf 11:00 uur

Een kopje koffie voorafgaand aan de wandeling of erna, altijd lekker. Of gewoon na het bezoek aan het kasteel. U kunt ook kiezen voor een lekkere lunch of aangeklede borrel. Bekijk onze ‘Kleine Kaart’ voor de lekkernijen die we u kunnen serveren. Wat ons betreft: kom en geniet. De Brasserie, met een fraai zicht op het kasteel en de tuin, is vrij toegankelijk.

Gegevens

Datum:
9 augustus 2018
Tijd:
11:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisatoren

Kasteel Heeswijk Horeca
Brabants Landschap
Stichting Kasteel Heeswijk

Locatie

Kasteel Heeswijk
Kasteel 4
Heeswijk-Dinther, 5473VA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0413-292352