Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Open Toptrouwlocatie Route. Wij doen mee!

januari 26 @ 11:00 - 16:00

Open Toptrouwlocatie Route, 26-01-2019

Kasteel Heeswijk Horeca doet mee met de Open Toptrouwlocatie Route

Plan Kasteel Heeswijk zeker in jouw Open Toptrouwlocatie Route! Het kasteel is misschien wel de mooiste locatie van allemaal! Op zaterdag 26 januari staan de deuren van Kasteel Heeswijk van 11:00 – 16:00 uur open voor alle bruidsparen in spé die op zoek zijn naar de meest romantische trouwlocatie van Brabant. We laten jullie graag alles zien en geven antwoord op al jullie vragen.
De Open Toptrouwlocatie Route is dé open dag om jullie droomlocatie te vinden! Wat kun je verwachten en waarom doen bruidsparen er aan mee? Bekijk de video. Laat je inspireren. Voel je niet bezwaard, een bezoek verplicht tot niets!
Geen tijd? Maak dan een afspraak op een ander, voor jullie geschikter, moment. We maken graag tijd om jullie in alle rust te ontvangen en jullie dan ook alles te laten zien. Bel dan naar: 0413-292352 of mail naar: info@kasteelheeswijk.nl

Kasteel Heeswijk staat op veel bezoeklijstjes

Veel bruidsparen in spé zetten Kasteel Heeswijk op hun bezoeklijstje. Het is een schitterende en vooral romantische locatie waar je kunt trouwen in de stijl die je zelf wenst. Ook in de tuin als je daaraan de voorkeur geeft. En dan gaat het niet alleen om de plechtigheid zelf, maar ook de gehele entourage voor de receptie, het diner en het feest. En ook voor de fotoshoot bieden Kasteel Heeswijk en het landgoed er omheen tal van mogelijkheden.

Trouwfotograaf Kasteel Heeswijk

Romantisch Kasteel Heeswijk

Kasteel Heeswijk op jullie bezoeklijstje? Meld je aan en maak kans op een mooie prijs

Op zaterdag 26 januari staan de deuren van een groot aantal Toptrouwlocaties open voor bruidsparen in spé. Als je jezelf van te voren aanmeldt via de website van de Open Top-Trouwlocatie Route (klik hier), maak je ook nog een kans op mooie prijzen. Maar voel je vooral onze gast!

Kasteel Heeswijk is één van de locaties waar je de sfeer kunt proeven van één van de mooiste en romantische Top Trouwlocaties in Nederland.

Neem de tijd voor een goede afweging

Fotoshootlocaties Kasteel Heeswijk

De mooiste fotoshootlocaties

Kijk gerust eens rond op deze site van Kasteel Heeswijk, dan heb je al een aardig beeld van wat we jullie kunnen bieden. Van plechtigheid, fotosessie, receptie, diner en feest tot in de late uurtjes. Een echt bezoek aan ons kasteel spreekt nog meer tot de verbeelding. En ook wel goed om te weten: Kasteel Heeswijk Horeca heeft de prestigieuze ZIWA Wedding Award gewonnen. Klik hier voor meer info daarover.

Liever afspreken op een ander moment?

Kun je op zaterdag 26 januari niet komen, maak dan gerust met ons een afspraak voor een andere dag. Mail naar info@kasteelheeswijk.nl of bel naar 0413-292352.

Tip 1. Kijk en vergelijk

Op deze zaterdag zijn alle Toptrouwlocaties ingericht in de bruiloftstijl. Je kunt dan heel goed kijken, de sfeer proeven en vergelijken. Het is goed ook met de ervaringsdeskundigen te praten over jullie specifieke wensen.

Open Toptrouwlocatie Route 4

Van plechtigheid tot feest.

Tip 2. Goed om te weten

Schrijf je in voor een locatiebezoek via de website van de Open Top Trouwlocatie Route. Laat hen ook weten op welke locatie jullie keuze is gevallen. Dan kun je meedingen naar een schitterende prijs (tegemoetkoming in de kosten van de bruiloft t.w.v. max. € 10.000,-). Bovendien ontvang je een Rituals Cadeaupakket. Lees meer…

Uiteraard verwelkomen we je graag op Kasteel Heeswijk! Een bezoek verplicht tot niets, het is geheel vrijblijvend.

Gegevens

Datum:
januari 26
Tijd:
11:00 - 16:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Kasteel Heeswijk Horeca
Telefoon:
0413-292352
Website:
kasteelheeswijk.nl

Locatie

Kasteel Heeswijk
Kasteel 4
Heeswijk-Dinther, 5473VA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0413-292352