Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Op stap over Landgoed Heeswijk met gidsen van het IVN-Bernheze

26 maart 2017 @ 15:00 - 17:00

€7,50
Wandelen

Eén of meer gidsen van het IVN-Bernheze nemen je mee op de ‘Beleef het Landgoed’ wandeling over het Landgoed Heeswijk. Lekker eruit, de spieren in beweging en een keer diep ademhalen. Beleving van de schoonheid van de natuur staat voorop. Uiteraard wordt ook stil gestaan bij de recente ontwikkelingen in het verfraaien van de authentieke oprijlaan van het Kasteel. Neem een paar wandelschoenen mee, want de tocht gaat niet altijd over geplaveide paden. Per gids kunnen maximaal 20 mensen mee.

Aanmelden vóór 24 maart

U kunt zich aanmelden voor deze wandeling via ons e-mailadres: info@kasteelheeswijk.nl onder vermelding van de ‘Beleef het Landgoed Wandeling’, uw naam en het aantal inschrijvers. Bij voldoende belangstelling zullen we op zondag 26 maart opnieuw met gidsen van het IVN op pad gaan. Dus schrijf je op tijd in!

Kosten

Berne Abdijbier

Deelname inclusief consumptie

De wandeling kost € 7,50 per deelnemer. Inschrijfgeld is inclusief een biertje van de Brouwerij van Berne dat met trots na de wandeling in de Brasserie van Kasteel Heeswijk wordt geschonken. En voor wie geen biertje wil, biedt de horeca van het Kasteel met plezier een andere consumptie aan.

Landgoed Heeswijk

… ook in de winter mooi!

Verzamelen

De deelnemers worden verzocht zich te verzamelen in de Brasserie. Daar kan de deelnemerslijst worden afgetekend en zal de gids een korte inleiding over de wandeling geven.

Gegevens

Datum:
26 maart 2017
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
€7,50
Evenement Categorie:

Organisator

Kasteel Heeswijk Horeca
Telefoon:
0413-292352
Website:
kasteelheeswijk.nl

Locatie

Kasteel Heeswijk
Kasteel 4
Heeswijk-Dinther, Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0413-292352