Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Programma zondag 26 augustus

augustus 26 @ 11:00 - 17:00

Pure Song, vakantiegevoel

Koffieconcert en kasteelbezoek

Graag maken we u attent op een mooi en sfeervol koffieconcert dat Stichting Kasteel Heeswijk op deze zondag organiseert. Het concert begint om 12:30 uur en duurt ongeveer een uur. Het ensemble dat optreedt is het duo Pure Song met een programma van Franse chansons en Nederlandse liederen. Klik hier voor meer informatie over dit concert. De Brasserie is al om 11:00 uur open.

Wandeling over het landgoed zonder gids. Op elk gewenst moment

U kunt zonder gids over het landgoed wandelen. Er zijn verschillende wandelroutes beschikbaar. Omdat het landgoed vrij toegankelijk is, zijn daaraan geen kosten verbonden. Loop dan eens de route ‘Naar de bron van de baron’ (ca. 3,5 km). Klik hier voor meer info. De route is uitgestippeld door Stichting Brabants Landschap.

Vossenstreken

U kunt ook gebruik maken van de wandelapp ‘Vossenstreken’ van het Brabants Landschap. Die kunt u gratis downloaden uit de AppStore of GooglePlay. Vervolgens kunt u kiezen uit een drietal wandelingen: ‘Pracht en Praal’, ‘Spetter Pieter Pater’ en ‘Vriend of Vijand’. Elke wandeling heeft een lengte van ca. 2,5 km en is goed met kinderen te doen. Klik hier voor meer info.

Tip van de chef, 2018-08-05

Tip van de Chef

Koffie en meer in de Brasserie

Een kopje koffie voorafgaand aan het concert, de wandeling of erna, is altijd lekker. Of gewoon na het bezoek aan het kasteel. U kunt ook kiezen voor een lekkere lunch of aangeklede borrel. Bekijk onze ‘Kleine Kaart’ voor de lekkernijen die we u kunnen serveren. Wat ons betreft: kom en geniet. De Brasserie, met een fraai zicht op het kasteel en de tuin, is vrij toegankelijk.

Gegevens

Datum:
augustus 26
Tijd:
11:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisatoren

Stichting Kasteel Heeswijk
Brabants Landschap
Kasteel Heeswijk Horeca

Locatie

Kasteel Heeswijk
Kasteel 4
Heeswijk-Dinther, Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0413-292352