Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Koffieconcert. Het Maeslangen Trio

januari 14 @ 12:00 - 13:00

Maeslangen Trio

Het Maeslangen Trio bestaat uit Myriam Mousset (viool), Yves Verbandt (piano) en Edwin Bleichrodt (cello). Het trio is opgericht in 2011 tijdens een muziekweek in Malonne, België, en treedt sindsdien regelmatig op.
Vandaag staan zij voor het koffieconcert op Kasteel Heeswijk geprogrammeerd, waarin ze werk van Wolfgang Amadeus Mozart en Felix Medelssohn Bartholdy ten gehore zullen brengen. Organisatie: Stichting Kasteel Heeswijk.

Programma

– W.A. Mozart (1756-1791) – Pianotrio nr. 7 in G KV 564 (1788).
Allegro – Andante – Allegretto
– F. Mendelssohn Bartholdy (1809-1847) – Pianotrio nr. 1 in d op.49 (1839).
Molto Allegro agitato – Andante con molto tranquillo – Scherzo. Leggiero e vivace – Finale. Allegro assai appassionato

Concertkoffie en meer in de Brasserie. Toegang vrij

Een kopje koffie voorafgaand aan het concert of erna, altijd lekker. Of gewoon na het bezoek aan het kasteel. U kunt ook kiezen voor een lekkere lunch of aangeklede borrel. Heerlijk na een wandeling over het landgoed. Bekijk onze kleine kaart voor de lekkernijen die we u kunnen serveren. Wat ons betreft: kom en geniet.

Over het Maeslangen Trio

Maeslangen Trio

Yves Verbandt, piano

Myriam Mousset studeerde viool aan de conservatoria van Utrecht, Rotterdam en Brussel. Zij speelde in een aantal orkesten, waaronder het Nationaal Jeugdorkest, en in kamermuziekensembles, waaronder het Sorores ensemble.
Yves Verbandt studeerde piano bij André de Groote aan het Brussels conservatorium. Hij begeleidt veelvuldig zangers en strijkers.
Edwin Bleichrodt volgde lessen bij diverse docenten, meest recent bij Arturo Muruzabal en Jeroen den Herder. Hij was als (eerste) cellist aan Arnhem Sinfonietta, het N.S.O. Collegium Musicum Carolinum en het Regine Bach Orkest verbonden en maakte deel uit van verschillende kamermuziekensembles. Op Kasteel Heeswijk speelde hij met anderen al eerder barokmuziek. Zo speelde hij in maart 2017 mee met het AdHoc Ensemble dat toen een passieconcert ten gehore bracht.

Gegevens

Datum:
januari 14
Tijd:
12:00 - 13:00
Evenement Categorie:

Organisator

Stichting Kasteel Heeswijk

Locatie

Kasteel Heeswijk
Kasteel 4
Heeswijk-Dinther, 5473VA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0413-292352