Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kerstival 2017. Vier dagen kerstsfeer op Kasteel Heeswijk (dag 3)

28 december 2017 @ 11:00 - 17:00

Kerstival 2017

Kerstival 2017. Vier dagen lang Kerstsfeer proeven op Kasteel Heeswijk. Een sfeervolle belevenis met een gevarieerd programma. Zo heeft het kasteel dagelijks een koningin te gast, die elke middag om 14:00 uur gasten ontvangt en hen meeneemt in het theaterspel ‘De Gelucksvoogel’. Ook staan er optredens van koren en orkesten geprogrammeerd. Voor kinderen is er een knutselhoek waarin je je eigen kroontje kunt maken. En voor wie liever iets spannends zoekt, zijn er speurtochten door het kasteel. Strek ook even de benen op de nieuwe oprijlaan van het kasteel en hoe heerlijk is het dan om daarna de gezellige brasserie aan te doen.

Doe mee met de fotowedstrijd

Elke maand kun je foto’s inzenden die een relatie staan tot Kasteel Heeswijk. Het Kerstival 2017 is een mooie gelegenheid om de fotograaf in je te inspireren! Klik hier voor de wijze van insturen en voorwaarden.

Muzikaal programma donderdag 28 december

Vandaag staan er drie zangkoren geprogrammeerd, telkens met een optreden van ca. 30 minuten. Om 11:30 uur zingt het KBO koor ‘Con Animo’ uit Heesch, om 12:30 uur het koor ‘Vrolijke Vrollie’ uit Ravenstein en om 13:30 uur het koor ‘Ut Hisch gezang’ uit Heesch. Klik hier voor meer info over de koren en het concertprogramma.

Concertkoffie en meer in de Brasserie. Toegang vrij

Een kopje koffie voorafgaand aan een concert of erna, altijd lekker. Of gewoon na het bezoek aan het Kerstival. U kunt ook kiezen voor een lekkere lunch of aangeklede borrel. Heerlijk na een wandeling over het landgoed. Bekijk onze kleine kaart voor de lekkernijen die we u kunnen serveren. Wat ons betreft: kom en geniet.

Gegevens

Datum:
28 december 2017
Tijd:
11:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

Stichting Kasteel Heeswijk

Locatie

Kasteel Heeswijk
Kasteel 4
Heeswijk-Dinther, 5473VA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0413-292352