Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kasteelconcert. Strijkkwartetten van Haydn, Bartók en Beethoven

28 november 2018 @ 20:00 - 22:00

Doric String Quartet

Het Engelse Doric String Quartet speelt strijkkwartetten van Haydn, Bartók en Beethoven. Het is een strijkkwartet van wereldklasse en wordt geprezen vanwege het kleurrijke en genuanceerde spel. ‘Ze houden het strijkkwartet jong’, zo kopte de Washington Post. Alex Redington en Jonathan Stone (viool), Hélène Clément (altviool) en John Myerscough (cello) spelen onder meer het zelden uitgevoerde Vijfde Strijkkwartet van Bartók. In dit stuk komen volksmuziek, jazz en drama samen. Verder staan het revolutionaire Veertiende Strijkkwartet van Beethoven en Haydns Strijkkwartet opus 33, nr. 5 op het programma. De combinatie van een veelzijdig programma en een ensemble van de buitencategorie staat garant voor een prachtige avond.

Dinerarrangement

Voorafgaand aan een concert kunt u gebruik maken van een diner in Brasserie het Koetshuis. De kosten voor een 3-gangen menu bedragen € 27,50 per persoon. Toegang uitsluitend na reservering: kasteelconcertenheeswijk@gmail.com of 06 25 42 55 71 (na 18:00 uur). Drankjes bij het diner rekent u af in de Brasserie.

Toegangskaarten

De toegangsprijs zonder abonnement bedraagt € 25 per persoon inclusief programmaboekje en consumptiebon. Toegang uitsluitend na reservering: kasteelconcertenheeswijk@gmail.com of 06 25 42 55 71 (na 18:00 uur).
Een abonnement geeft recht op toegang tot de serie van zes concerten incl. informatiebulletin ‘Heraut’, programmaboekje en consumptiebon. De minimum bijdrage voor een abonnement is € 135 per persoon. Uiteraard is een hoger bedrag meer dan welkom!
Een abonnee kan voor de gereduceerde prijs van € 22,50 per concert één introducé meenemen.
Concertbonnen als cadeau voor het bezoeken van één of meer concerten zijn verkrijgbaar voor € 25 per persoon of een meervoud daarvan via het secretariaat, kasteelconcertenheeswijk@gmail.com.

Volgende concert

Het volgende concert staat gepland op dinsdag 5 februari 2019. Dan maken laureaten van het Prinses Christina Concours hun podiumdebuut in Kasteel Heeswijk.

Gegevens

Datum:
28 november 2018
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Stichting Kasteelconcerten Heeswijk

Locatie

Kasteel Heeswijk
Kasteel 4
Heeswijk-Dinther, 5473VA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0413-292352